Američané proti modelce Kobzanové: Vadí jim mrtvá zvířata! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Američané proti modelce Kobzanové: Vadí jim mrtvá zvířata!

Výřez z kalendáře, jak koluje na stránkách ochranářů. Na něm Diana vypadá krvelačně. Ta naopak kalendář podpořila jako dobročinný.
Výřez z kalendáře, jak koluje na stránkách ochranářů. Na něm Diana vypadá krvelačně. Ta naopak kalendář podpořila jako dobročinný. (Vladimír Štross, harrypottering.com)

Podporuje kruté zabíjení zvířat? Na to se ptají američtí aktivisté, kteří odsoudil nový kalendář s nahou Dianou Kobzanovou (28). Tohle podle jich může připadat sexy jen zvráceným lidem.

Podporuje kruté zabíjení zvířat? Na to se ptají američtí aktivisté, kteří odsoudil nový kalendář s nahou Dianou Kobzanovou (28). Podle nich tohle může připadat sexy jen zvráceným lidem.

Rok 2011 bude skvělý pro krev zvířat. Tak si organizace PETA, která se zabývá ochranou zvířat vykládá poselství kalendáře, v němž se opět svlékla modelka a moderátorka Diana Kobzanová.

Kliknutím zvětšete

Článek z webových stránek harrypottering.com.

„Jen duševně nemocný člověk se může sexuálně vzrušit z vyobrazení hrůzných a násilných činů proti vyděšeným tvorům,“ citoval deník mluvčího organizace britský deník Metro.

Deník citoval i modelku, podle které jsou na snímcích jen modely zvířat vyrobené speciálně k nafocení kalendáře. „Celý výtěžek z kalendáře poputuje pro centrum Helppes, které se zabývá výcvikem psů pro slepce a tělesně postižené,“ brání se Kobzanová.

Kobzanová na jednom ze snímku kalendáře.

Čtěte více:

Modelka Diana Kobzanová - Svlékla se kvůli fotce v kalendáři

»Děvečka« Kobzanová: Vyhnala kozy na pastvu... a sedala na prasata!

Diana Kobzanová - Žirafa v tramvaji!

Přiznání Diany Kobzanové: Líbám se i s holkama!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.