Soutěž Miss kočka 2006 pokračuje | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Soutěž Miss kočka 2006 pokračuje

Šimon, 2 roky
Šimon, 2 roky

Jste majitelem kočičky nebo kocourka? Výborně. Nyní máte možnost svého mazlíčka představit veřejnosti. Na pohlaví a věku nezáleží a rodokmen v této soutěži nerozhoduje. Všichni totiž víme, že právě mezi kříženečky lze nalézt ty nejkrásnější a nejroztomilejší kočiny.

Vybírejte s Aha!

Takže neváhejte! Možná právě váš domácí miláček osloví naše čtenáře a zvítězí. A ještě připomeňme, že soutěž Miss kočka 2006 proběhne 14. října v KC Zahrada na pražském Chodově.

Pokud se tedy chcete zúčastnit, klikněte na internetové stránky www.ahaonline.cz, kde se dozvíte další podrobnosti. Podmínkou však je registrace na emailové adrese: soutez@kociciazyl.cz. Na tuto adresu pošlete fotografie svého kočičího kamaráda a nezapomeňte připsat vaše kontakty. A proč zrovna na tento email? Právě Kočičí azyl ve spolupráci s Aha! soutěž Miss kočka 2006 pořádá. Fotografi e soutěžících kočiček budou zveřejněny na webových stránkách www.ahaonline.cz a některé vybrané kočky vám představíme i na stránkách Nedělního Aha! A pokud žádného kočičáka doma nemáte, nevadí, můžete alespoň hlasovat a vybrat tu nejkrásnější kočinu pro tento rok.

Šimon, 2 roky
Šedomodrý kocourek Šimonek je chytrý, milý a přítulný. Často, a velmi rád, zlobí další členy rodiny, nejraději pejska. Svou paničku vždycky radostně vítá, když se vrátí ze školy, a hned se jde k ní pomazlit. Mezi jeho nejoblíbenější hry patří zápasení se zubní pastou.

Metrix May Blobs
Tak tohle je něco. Pořádná zrzavá porce kocoura z Prahy 9. Metrix se velmi nerad koupe a vždy se po koupeli na paničku hodně zlobí. Jinak se ale rád mazlí, a jak nám jeho majitelka prozradila, říká mu něžně »můj milovaný, nevinný plyšáku«.

Tifo, 4 roky
Tenhle kocourek je prý velmi zvláštní a osobitý. Kdo ho zná, říká, že je spíš pes než kočka. Vycítí, když je paničce smutno, a přijde ji utěšit. Umí být ale i tvrdohlavý a pěkně mlsný. Miluje kukuřici, hrášek, olivy, mandarinkový kompot a další specialitky.

Chucky, 3 roky
Kočičák Chucky je velice přítulný kocourek, který má rád teplo, proto většinu času tráví vyhříváním na sluníčku nebo je zachumlán v peřinách svých páníčků. Protože nemá žádnou srst, chodí ven jen výjimečně na vodítku. Neumí proto lovit myši, ale specializuje se na lov much a pavouků.

Cicolina, 1 rok
Kočička Cicolina je hodná, mazlivá a prostě úžasná, jak nám prozradila její panička. Na povel chytá mouchy a občas zlobí tím, že škrábe nábytek – no, která kočinka to ale nedělá, že? Rodinu si našla sama. Jednoho dne přišla k domu na mlíčko a už zůstala navždy.

Micinka, 3 roky
Krásná kočinka je velmi přítulná, ale i pěkně tvrdohlavá. Každé ráno, když zazvoní budík, chodí své páníčky přivítat do nového dne. Když vstanou, tak je kousne do palce u nohy. Je hravá, mazlivá a ráda se pere. Je to prostě miláček rodiny, pro niž je ta nejlepší a nejkrásnější kočička na světě.

Nelly, 2 roky
Nádherná bílá kočička Nelly je z Plzně. Ráda sportuje a velmi dobře rozumí všemu, co jí panička říká. Trochu zlobí svou tvrdohlavostí a vybíravostí v jídle. Je to nalezenec a pro svou rodinu je tou nejkrásnější na světě.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.