Trapas! Dominika Mesarošová na premiéře filmu Bastardi: Chtěla platit v šatně kreditkou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Trapas! Dominika Mesarošová na premiéře filmu Bastardi: Chtěla platit v šatně kreditkou

Fotografie
Fotografie (internal)

Modelka Dominika Mesarošová se zas ukázala jako pravá blondýnka. Na premiéře filmu Bastardi, kam dorazila spolu s Davidem Novotným si uřízla pěkný trapas. Chtěla platit v šatně kina kreditní kartou…

Film Petra Šícha z prostředí základní školy Bastardi měl o víkendu svou premiéru. Na té samozřejmě nemohly chybět hlavní hvězdy jako například Blanka Bohdanová, Ladislav Potměšil nebo Jan Cimický, jenž se překvapivě nezhostil role psychiatra ale detektiva, tak i další herci, jako je Kristýna Leichtova, Valentina Thielová nebo David Novotný, známý spíš v roli organizátora soutěže Muž roku nebo různých charitativních akcí.

Ten dorazil v doprovodu modelky Dominiky Mesarošové, která se nejen znovu nechala obarvit na blond, ale i svou novou barvu vlasů stvrdila činy. V šatně kina, kde se premiéra uskutečnila, se totiž symbolický poplatek, rozhodla zaplatit kreditní kartou a byla velice překvapená, když na ni užaslá paní šatnářka vyhrkla, že platební terminál bohužel nevede. „Holčičko, to musíš do bankomatu, kde bych tady já asi kvůli pětikoruně měla terminál,“ kroutila nevěřícně hlavou.

Modelka se proto raději odebrala bombardovat své garde čokoládovými dortíky a doufala, že si jí během tohoto hereckého výkonu někdo všimne a obsadí ji do nějakého filmu. Davidovi totiž velice roli ve filmu závidí. „Moc mě láká si zahrát ve filmu, brácha hraje a já bych také chtěla jako herečka prorazit,“ nechala se kráska slyšet. Pokud by se točila česká verze filmu »Pravá blondýnka«, našla by možná Dominika své uplatnění.

Dominika dala Davidovi ochutnant jeden z dortíků. Jen se mu asi netrefila do úst...

Na priméře nemohla chybět ani taková herecká esa jako je Blanka Bohdanová, Ladislav Potměšil, Kristína Leichtová a další.

ČTĚTE TAKÉ

Agáta Hanychová: Nemyslím si, že je Mesarošová ku*va. Jen luxusní společnice...

Dominika Mesarošová: Kontrolovala si, co má v kalhotkách!

Agáta Hanychová po rozchodu s Brabcem: Zanevřela na muže, chodí se ženou?!

Dominika Mesarošová: Porvala se!

Modelky Mašlíková a Mesarošová: To jsou jejich noví milenci!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.