Adela Banášová v Talentmanii: Leoši, jsi nechutný! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Adela Banášová v Talentmanii: Leoši, jsi nechutný!

Adela Banášová Leoše napomenula.
Adela Banášová Leoše napomenula.  (TV Nova)

Moderátorská hvězda Leoše Mareše (34) pomalu pohasíná. A může za to talentová show televize Nova Talentmania a hlavně slovenští porotci Adela Banášová (30) a Paľo Habera (48). Přestože mu právě porotci mají pomáhat během jeho nelehkého úkolu moderovat přímé přenosy, dělají pravý opak.

Kdykoli mají příležitost, podkopnou nejlépe placenému českému moderátorovi nohy. Naposledy během sobotního posledního semifinálového večera, kdy Mareš vtipkoval s nadpřirozeně ohebnou dvojicí Duo Ogor.

„Dovedete si představit, jaké tam jsou možné variace? To je neuvěřitelné. Můžete být objevitelé něčeho nevídaného. Je to nad pozemské chápání,“ žasl Mareš a z jeho očí bylo vidět, že některé polohy si dokonce představuje.

V tom do všeho vstoupila bývalá Marešova kolegyně s reality show Česko Slovenská SuperStar Banášová, která Mareše jednou větou zpražila. „Leoši, nekoukej na ni tak. Vypadá to, že si to představuješ. Je to nechutné,“ strefila se přímo do černého slovenská moderátorská jednička.

Leoš Mareš během moderování před-stavoval sexuální polohy, které Duo Ogor doma spolu provozují.

Duo Tonda a Petr uchvátili porotu natolik, že jim ve stoje několik desítek sekund tleskala.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.