Expolitik Miroslav Macek: Tak fotí o 42 let mladší milenku! Zvrhlé sexy snímky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Expolitik Miroslav Macek: Tak fotí o 42 let mladší milenku! Zvrhlé sexy snímky!

Fotografie
Fotografie (internal)

To, že je bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek (65) »pěkný kanec«, je všeobecně známo. Střídá milenky, mnohdy ve velmi nízkém věku, jako na běžícím pásu. Ta poslední, Petra Hrochová (23), nejenže je o dvaačtyřicet let mladší než on, ale její lechtivé fotky Macek vystavuje na internetové sociální síti Facebook, kde si je mohou všichni prohlédnout.

Tu se »dvacítka« Hrochová koupe a z vany vykukují jen její ženské přednosti, tu usedá ke snídani, patrně po sprše, s ručníkem na hlavě. Kolem intimních partií si ale osušku přehodit jaksi zapomněla. Všemu pak kralují fotografie, kde s bičíkem a cylindrem pózuje Macek coby její pán.

Pro osobitého politika to však není póza. Která ženská se před ním neschovala, obvykle podlehla. Kdysi druhý nemocnější muž ODS se ke svému nešvaru jako jeden z prvních i přiznal. „Nevěra může politika v očích veřejnosti zlidštit,“ hájil své časté zálety.

Co sexy fotkách řekl sám Macek? To se dozvíte ZDE

Odkud známe Macka?

Velký milovník žen, zubař a přítel prezidenta Václava Klause byl místopředsedou poslední federální vlády a poté místopředsedou ODS. Činorodý byl od mládí, kdy byl členem spolku zahrádkářů. Proslulá je jeho »facka od Macka«, kterou vystřihl v přímém přenosu na sjezdu stomatologů tehdejšímu ministru zdravotnictví Davidu Rathovi, když se známý drzoun z ČSSD »navážel« do Mackovy tehdejší manželky Jany Blochové. Tu si měl Macek podle Ratha vzít jen pro peníze. A ačkoliv manželství Blochové s Mackem zkrachovalo, pověstná facka jej přežije. Lidé na ni totiž ne a ne zapomenout…

Zbytek Mackovy expozice...

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

PETRA v obýváku

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

PETRA v kuchyni

PETRA v koupelně

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

PETRA oblečená? Nezvyk...

Kliknutím zvětšete

Že by certifikát erotické zdatnosti od svého sexuálního guru?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.