Eva Čížkovská z Ordinace - Její bratr sedí v base! Hrál vojína Štefana ve filmu Copak je to za vojáka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Eva Čížkovská z Ordinace - Její bratr sedí v base! Hrál vojína Štefana ve filmu Copak je to za vojáka?

Herečka Eva Čížkovská se k bratrovi nezná.
Herečka Eva Čížkovská se k bratrovi nezná. (pro Aha! – J. Kovaříková, Aha! – M. Pátek, ara)

Václav Čížkovský (46) alias Štefan, herecký kolega Jiřího Langmajera (44) z filmu Copak je to za vojáka?, bručí v kriminále ve Stráži pod Ralskem! Bratr hvězdy Ordinace v růžové zahradě Evy Čížkovské (45) alias Sisi pyká za finanční podvody.

„Byl jsem s ním na baráku. Utíkal před spravedlností, vyhýbal se trestu, ale policajti ho koncem léta chytli a dodali do výkonu trestu,“ prozradil nám Lukáš Kohout, falešný asistent exposlance ČSSD Jana Kavana. Kohouta po ročním pobytu před pár dny pustili ze stejného »lapáku«, kde byl kvůli opakované jízdě bez řidičáku.

„Když v televizi dávali Copak je to za vojáka?, všem se chlubil, že tam hrál. Nikdo ho nebral vážně. Rozpůjčoval si strašně věcí, a protože je nevracel, musela mu Vězeňská služba udělit status »Možný objekt napadení« a chránit ho, jinak by mu někdo ublížil. A vůbec se nemyl, proto se musel často stěhovat do jiných pokojů,“ vzpomíná Kohout.

Čížkovského prý až několikrát týdně navštěvovali policisté. „Má hodně vroubků a hodně soudů ho ještě čeká,“ dodává Kohout. Podle něj herec a bývalý manažer také prý podvedených zpěváků Jana Kalouska a Michaela Foreta požádal o přerušení výkonu trestu kvůli maniodepresivním stavům.

Soud však zatím nerozhodl.A co na informace o uvěznění Čížkovského říká jeho sestra Eva Čížkovská? „Tři roky jsem ho neviděla. Nemáme spolu nic společného. Nepřeju si, aby mě s ním někdo spojoval. Už kvůli dětem,“ reagovala herečka.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.