Boss Střížkova Karel Kapr: Nehlaste korupci, nebo dopadnete jako já... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Boss Střížkova Karel Kapr: Nehlaste korupci, nebo dopadnete jako já...

„Tak si představte, že mě obvinili!“ Karel Kapr ve vchodu sídla protikorupční policie.
„Tak si představte, že mě obvinili!“ Karel Kapr ve vchodu sídla protikorupční policie. (Aha! – Mária Rušinová)

Nahlásil korupci ve fotbale a spustil tím lavinu, která ho má teď smést? Boss střížkovských Bohemians Karel Kapr byl včera poprvé u výslechu na protikorupční policii kvůli úplatkářské »aféře Olomouc«. Jako obviněný, a pranic se mu to nelíbí.

..

Kapr oznámil, že brankář Sigmy Drobisz jeho hráčům předal úplatek 300 000 korun. A dnes je obviněn z přijímání úplatku stejně jako Drobisz z uplácení. „Já jsem oznámil korupci a jsem obviněný?“ kroutil Kapr hlavou. „Možná bych měl vzkázat národu, aby lidi korupci nehlásili. Dopadnou jako já,“ dodal.

Jiné důkazy nepředložil. „Ne. Ony policii stačí, když na jejich základě vznesla obvinění. Je zajímavé, že nestačily disciplinární komisi, která nás kvůli tomu odsoudila k pokutě šest milionů korun a odpočtu dvaceti bodů,“ usmál se ironicky. Dodejme, že disciplinárka už svůj verdikt zrušila a bude kauzu projednávat znovu.

A jak dopadl včerejší Kaprův výslech? „Chtěl jsem vypovídat, ale vlastně žádný nebyl, protože se nedostavil advokát pana Drobisze,“ vysvětlil šéf dnes třetiligového Střížkova.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.