Zpověď muže, kterého zbil přítel Marešové: Seřezal mě kvůli 20 000 Kč! Teď musím na operaci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Zpověď muže, kterého zbil přítel Marešové: Seřezal mě kvůli 20 000 Kč! Teď musím na operaci!

Marešová se svým přítelem Martinem Řezáčem.
Marešová se svým přítelem Martinem Řezáčem. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek)

Na uplynulý víkend bude Monika Marešová (34) dlouho vzpomínat. Její stávající manžel Leoš Mareš (34) se porval s kolegou Petrem Dzinglem a ošklivou rvačku vyprovokoval i její přítel, liberecký podnikatel Martin Řezáč (35). Bývalý judista svého kamaráda Jana Vejvodu »zmaloval« takovým způsobem, že ten musí podstoupit operaci levého kotníku. To všechno kvůli pár tisícům, které Řezáčovi údajně dluží.

Zatímco Leošova strkanice na pardubické diskotéce, kdy to Mareš přehnal s alkoholem a napadl svého producenta, asi vyšumí do ztracena coby opilecká šarvátka zpupného moderátora, »majstrštyk« přítele Marešové může mít krutou dohru.

„Nevypadá to dobře. Ve čtvrtek mě čeká operace kotníku na levé noze. To vše kvůli pár tisícovkám. Nechápu, co to do Řezáče vjelo,“ řekl deníku Aha! napadený Vejvoda, který leží v liberecké nemocnici. „Zatím jsem nepodnikl žádné kroky, čekám, že se mi ozve nebo mě tu navštíví a vysvětlí mi to,“ kroutí hlavou Vejvoda, kterého po operaci čeká několik měsíců na neschopence.

„Nemůžu tomu uvěřit. Přijde mi směšné takhle vyvádět kvůli pár tisícovkám. Nehledě na to, že mi při té potyčce zničil brýle za deset tisíc,“ posteskl si Řezáčův (bývalý) dlouholetý kamarád.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.