Temná minulost Angeliny Jolie (35) - Takhle kouřila HEROIN! Fotograf byl u toho a začal vzpomínat | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Temná minulost Angeliny Jolie (35) - Takhle kouřila HEROIN! Fotograf byl u toho a začal vzpomínat

V Meyerově drogovém doupěti si herečka právě zapaluje cigaretu. Bylo jí 24 let a nikdo netušil, že z ní vyroste hvězda.
V Meyerově drogovém doupěti si herečka právě zapaluje cigaretu. Bylo jí 24 let a nikdo netušil, že z ní vyroste hvězda. (Isifa.com)

Nejhorší je nepříjemný svědek s dobrou pamětí. Pro herečku Angelinu Jolie (35, Salt) tedy zcela určitě. Fotograf Frank Meyer po letech přiznává, že dnešní hollywoodskou hvězdu zásoboval v mládí drogami. A pořídil i několik fotografií, které by herečce mohly pěkně »zavařit«.

Angelině bylo tehdy 24 let a měla za sebou jen pár filmů. „Vůbec jsem netušil, o koho jde, tenkrát ještě nebyla slavná,“ říká Meyer. Prodal neznámé krásce drogy, a ještě si ji vyfotil, jak si zapaluje heroinovou cigaretu. Snímek pořídil ve svém drogovém doupěti v New Yorku. Vídali se pak častěji a Meyer proto mohl udělat i mnohem důvěrnější záběry.

Fotil Angelinu s odhalenými prsy jako sexuální otrokyni, která měla na krku obojek. Jen bradavky si přelepila páskou, aby nebylo vidět úplně všechno. Herečka sice později tvrdila, že drogám nikdy nepropadla, ale Meyer vzpomíná, že si pokaždé brala kokain nebo heroin za v přepočtu 1200 korun.

Dlouho navíc udržovala vášnivý lesbický poměr s modelkou Jenny Shimizu. Když se k tomu připočtou dlouhé řady milenců, pokusy o sebevraždu a pobyty na psychiatrii, lze hereččino mládí sotva označit za poklidné proplouvání životem...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.