Marta Jandová a Dara Rolins: Zradily Novu, přeplatila je Prima! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Marta Jandová a Dara Rolins: Zradily Novu, přeplatila je Prima!

V průsvitných topech se Marta (vlevo) s Darou předváděly v SuperStar na Nově. Na Primě ale budou v podobné soutěži X Factor. Rozhodly peníze.
V průsvitných topech se Marta (vlevo) s Darou předváděly v SuperStar na Nově. Na Primě ale budou v podobné soutěži X Factor. Rozhodly peníze. (Aha! – Marek Pátek)

Nedělní Aha! už ví, čím televize Prima zaútočí na Novu po skončení reality show Česko Slovensko má talent a Talentmania! Prima chce konkurenci porazit jejími vlastními zbraněmi – na svou stranu totiž přetáhla Daru Rolins (37) a Martu Jandovou (36), dnes už bývalé porotkyně »novácké« SuperStar! Obě dámy se nechaly zlákat hvězdným honorářem do poroty hudební soutěže X Factor! Ten původně také měl být na Nově.

První ročník X Factoru vysílala Nova loni a vyhrál jej kamioňák Jiří Zonyga. Pokračování X Factoru od držitele licence získala Prima a hodlá jej nasadit na jaro příštího roku – ve stejný moment, kdy se na Nově začne hledat nová Česko Slovenská SuperStar. Televize spolu soutěžily nejen o značku, ale i o porotu. A vyhrála Prima!

Do její poroty podle informací deníku Aha! usednou dvě ženy, které své kariéry doposud spojovaly zejména s konkurencí – Dara Rolins a Marta Jandová!

„Dara i Marta dostaly podobné nabídky od obou připravovaných soutěží, nakonec se rozhodly pro Primu. Smlouva se má podepsat příští týden a oběma zajišťuje hvězdný honorář. Hovoří se v řádu milionů korun,“ prozradil deníku Aha! zdroj z televize, která X Factor připravuje.

„Dostala jsem nabídku od obou soutěží, už jsem se rozhodla, jen dokud to nebude černé na bílém, nemůžu to říci, to přináší smůlu,“ říká k tomu Jandová. „S Darčou jsme se včera dohodly, že v porotě budeme sedět vedle sebe. Kde, to je zatím tajné,“ dodává muzikantka, která si porotcování zkusila i v německých hudebních soutěžích.

O Rolins prý měly obě televize zájem i proto, že v době jarního konání soutěží a přímých přenosů bude vrcholit i soud za usmrcení z nedbalosti při nehodě, z něhož je zpěvačka obviněna, a bude na ni upřena pozornost veškerých médií. Jak X Factor, tak SuperStar budou vznikat v koprodukci se slovenskými televizemi, Prima se opět spojí s Joj a Nova s Markízou.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.