Pomeje vzkazuje Bartošové: Rozvod byl dárek pro tebe! Miláčku… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pomeje vzkazuje Bartošové: Rozvod byl dárek pro tebe! Miláčku…

Fotografie
Fotografie (internal)

Ani pondělní rozvod zpěvačky Ivety Bartošové (44) a herce Jiřího Pomeje (45) neodradil odkopnutého exmanžela Ivety od veřejného vyznání citů! „Ivetu miluju, věřím, že Iveta miluje mě a mé jediné přání je zestárnout s Ivetou Bartošovou,“ prohlásil v rozhovorou pro rádio Frekvence 1 a pak své vyjádření korunoval emotivní větou: „Miláčku, to byl dárek pro tebe, aby to (rozvod) bylo rychlý.“„

To nejmenší, co chlap pro svou ženskou může udělat, je, že ji nebude trápit v poslední den manželství,“ vysvětlil Pomeje a pokračoval na adresu bývalé ženy: „Ten náš život byl rychlý, krásný, tak proč si kazit poslední den? Chtěl jsem, aby tě tam moc netrápili. Kdybych tam přišel, tak by to byl moc velký mediální masakr. Proto jsem právníky poprosil, aby se ta bolest zkrátila na minimum,“ pronesl do éteru směrem k Bartošové s tím, že jí chtěl dát štěstí, které požadovala.

Vyšel jí vstříc i přesto, že se lidé mají rozcházet na úrovni, a Pomeje takový pocit ze strany Bartošové neměl. Přitom on sám zásoboval média informacemi o vínu a prášcích, kterými se jeho bývalá manželka měla »sjíždět«… „Myslím, že jsme se milovali, zažili úžasný věci, krásnou svatbu. Věci, který jsou v soukromí, jsou někde vevnitř.

Iveto, mně už je nikdo nevezme! Proto jsem řekl: Zkraťte to!“ pokračoval Jirka.„Iveto, nemůžeš být překvapená, že jsem tě miloval! Ty sis myslela, že já budu dělat nějaké problémy? To mě ještě neznáš. Měj se hezky,“ dodal Jiří Pomeje a jako vzkaz Bartošové nechal zahrát píseň Michala Davida Tak se, lásko, měj.

Tak se, lásko, měj

(text a hudba: Michal David)
(Refrén)

A tak se, lásko, měj
Už odcházím
Vím, že tím nic asi nezkazím
A sotva mě to porazí
Už se nebudem spolu hladit
Už se nebudem nikdy radit
Až pak někdo z nás dvoubude v nesnázích...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.