Iveta Bartošová to bere hopem: V 15.21 rozvod, v 00.15 noc s novým mužem! Tajná láska k šamanovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Iveta Bartošová to bere hopem: V 15.21 rozvod, v 00.15 noc s novým mužem! Tajná láska k šamanovi!

Iveta Bartošová a její nový objev, šaman Petr.
Iveta Bartošová a její nový objev, šaman Petr. (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát, Martin Hykl)

Zpěvačka Iveta Bartošová (44) se ještě ani neoklepala z rozvodu, a už se po jejím boku objevuje nový pohledný muž! Deník Aha! jí byl několik hodin v patách a fotoreportéři viděli složité manévry, kterými asi chtěla Iveta zamaskovat svůj nový poměr! Co o něm prozradila čtenářům AhaOnline.cz, s nimiž dnes odpoledne chatovala?

Všichni reportéři si Petra, Ivetina osobního fyzioterapeuta, mohli všimnout již v soudní budově při rozvodu. Stál vždy nejblíž k ní a mračil se na všechny okolo. Právě proto si ho většina novinářů spletla s ochrankou. Jenže chyba lávky!

„Petr je můj úžasný kamarád. Stará se o mě po duševní i zdravotní stránce. Sestavuje mi jídelníček, cvičíme spolu, meditujeme, provádí mi masáže, kterými mi stimuluje energii v těle. A taky mě chrání,“ rozplývala se nad novým přítelem po svém boku Iveta, když jsme se jí na muže nápadně připomínajícího herce Miroslava Šimůnka zeptali na autogramiádě, následující po soudu. A otázku, zda se v jejím životě objevil muž, rezolutně odmítla. „Jsem muži tak zklamaná, že si vůbec nedokážu představit další vztah. Naprosto to aspoň v nejbližší době vylučuji,“ prozradila nám důvěrně.

Když ale všichni novináři z autogramiády zmizeli, začaly se dít věci. Iveta se hbitě zbavila ochranky a spolu s šamanem a svým týmem odešla do pizzerie ve stejném centru, kde se podepisovala fanouškům. Po drahné chvíli přejela z pražského Pankráce do podniku nedaleko stanice metra Anděl. Tam už se její tým dlouho nezdržel a nechal ji s šamanem o samotě. „Když pak Iveta s tím mužem vylezli ven, smáli se na celé kolo. Výborně si rozumějí,“ hlásil reportér. Iveta s přítelem nasedli do přistaveného vozu, nechali se odvézt na sídliště v pražských Stodůlkách a zmizeli v útrobách jednoho z paneláků. Ivetin guru Petr se v bytě, který mu pravděpodobně patří, stihl převléknout. Po čtyřicetiminutovém čekání pak řidič oba odvezl k Ivetě domů.

A nastaly manévry. Auto zaparkovalo u vily Bartošové. V tu chvíli si však zpěvačka všimla novinářů, nasedla do auta a poručila šoférovi, aby se zkusil dostat k zadnímu vchodu druhou cestou. „Její přítel si mezitím lehl na zadní sedačky, abychom si ho snad nevšimli,“ popisoval fotograf. Leč ouha, cesta kolem rybníka byla neprůjezdná. Autu nezbývalo než vrátit se před hlavní vchod.

„Vy máte ale výdrž,“ zavolala Bartošová na novináře, rychle vystoupila z auta a s telefonem u ucha vběhla do domu. Auto i s jejím milým pak rychle zmizelo neznámo kde. „Během pár minut se na místě objevili Ivetin manažer a hudební skladatel s nějakými kamarády. Působilo to na nás tak, že Iveta chtěla zamaskovat, že u ní chce přítel spát. Asi jí také připadalo, že by veřejnost nevzala pozitivně, že jen pár hodin po rozvodu chce zůstat s novým mužem doma sama,“ vykládal reportér.

Vzápětí dorazilo před dům znovu i auto s šamanem Petrem. Ten také zmizel v uhříněveské vile a dlouho do noci se nešlo spát.

Iveta: On má holku!

Jak se k událostem naznačujícím, že už si našla náhradu za Jiřího Pomejeho (45), staví sama Iveta Bartošová (44)? „To jste si špatně vyložili. Petr má svou přítelkyni!“ snažila se nám vysvětlit.

„Byla bych strašně nerada, kdyby mu spojování se mnou mělo nějak ublížit. Má svůj vztah, jeho partnerku znám a mám ji ráda. Jsme si opravdu blízcí, ale až tak, jak myslíte vy, v žádném případě,“ dušuje se Iveta. Podle ní si šamanovu přítomnost vyžádala kvůli psychické krizi. „Celý den, kdy probíhal rozvod, jsem se držela, ale po autogramiádě to na mě padlo. Tak jsem ho poprosila, aby se mnou zůstal. Ale nejen jeho! Vždyť nás u mě doma nakonec bylo snad sedm. Moc mi všichni pomohli, ten večer jsem sama zůstat v žádném případě nemohla,“ dodává Bartošová.

Přečtěte si, co na všechno na sebe Iveta prozradila při dnešním chatu se čtenáři na AhaOnline.cz ZDE

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.