Homosexuálové útočí na prezidenta Klause: Zpochybňují jeho otcovství! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Homosexuálové útočí na prezidenta Klause: Zpochybňují jeho otcovství!

Možná podobně překvapený výraz v obličeji bude mít Václav Klaus, až se dozví, co si o něm zase homosexuálové vymýšlejí.
Možná podobně překvapený výraz v obličeji bude mít Václav Klaus, až se dozví, co si o něm zase homosexuálové vymýšlejí. (Aha! – Alexandr Malachovský, www.lui-magazine.cz)

Tak to je síla! Prezident Václav Klaus (69) se stal terčem útoku naštvaných homosexuálů! Ti mu patrně nemohou zapomenout, že se vždy stavěl proti registrovanému partnerství. A teď se nežinýrují ve svém časopise tvrdit, že Václav a Jan nejsou jeho synové.

Na přetřes se Klaus dostal v novém vydání časopisu pro homosexuály LUI v článku o tom, jak gayové v následujících 55 letech ovládnou republiku.

„2013 – Známý český politik V. K. přezdívaný Kikina konečně přiznává svou homosexualitu. Paní Livia K. při té příležitosti navíc odhalí také svou identitu, Potvrdí, že je také muž (špatně přeoperovaný) a že své dvě děti koupili tajně na trhu v Turecku,“ naváží se do prezidentského páru časopis.

„Ten text by neměl brát nikdo vážně, jde o satiru, o žádnou politickou agitaci. Svět je jedna velká nuda a tak jsme chtěli čtenáře pobavit. Autor se jen trochu víc odvázal. A pokud vím, nikde pana prezidenta nejmenoval. Každý pod těmi iniciálami může vnímat někoho jiného,“ tvrdí šéfredaktor titulu Jakub Starý.

Pokud by ale čtenáři narážku na prezidentovu sexualitu stále nepochopili, autor jim ji ještě jednou připomíná. „Současný král je překvapivě heterosexuál. První od dob Václava Havla,“ rýpne si opět.

Kliknutím zvětšete

Vydání časopisu, v němž si gayové utahují z prezidenta Klause.

Text v aktuálním čísle LUI, které se právě objevilo na stáncích, se ale nebojí otřít ani o církev, Ježíše, moderátora »nováckých« Televizních novin Karla Voříška, Karla Gotta, Hanu Zagorovou, stylistu Dušana Chrástka, skinheady a mnohé další…

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.