Obviněná Dara Rolins: Nova vydělává na jejím neštěstí, Prima se brání X Factorem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Obviněná Dara Rolins: Nova vydělává na jejím neštěstí, Prima se brání X Factorem

Fotografie
Fotografie (internal)

Talentmania je v plném proudu a televize Nova při jejím vysílání svádí jednu z nejtěžších bitev s konkurencí v historii. Česko Slovensko má Talent na Primě je totiž velkým soupeřem. Nova si proto hodlá do budoucna pojistit sledovanost jinak! Na jaře jí má pomoci soud s Darou Rolins (37) za usmrcení v nedbalosti!

Na začátek příštího roku totiž Nova chystá další ročník Česko Slovenské SuperStar a do poroty chce vrátit právě Rolins! Televize si je vědoma toho, že v té době bude vrcholit soud se zpěvačkou za usmrcení z nedbalosti – pod koly vozu Dary totiž před několika měsíci zahynul motocyklista.

Na jaře tak bude zpěvačka magnetem pro média a Nova se na tom hodlá přiživit. „Pokud jde o mé televizní aktivity, nabídek je víc a já je všechny zvažuji,“ říká k tomu Rolins, která na Nově v prosinci odmoderuje i Českého slavíka.Prima, namlsaná úspěchem Česko Slovenského talentu, se ale nechce nechat položit na lopatky. Konkurenci totiž mezitím »ukradla« další formát.

Ve stejnou dobu, kdy Nova spustí SuperStar, nasadí Prima hudební soutěž X Factor, jejíž první ročník na Nově vyhrál kamioňák Jiří Zonyga. „Není to informace, kterou bychom v tuto chvíli mohli potvrdit,“ mlží mluvčí Primy Jana Kocová. Obě soutěže navíc opět spojí síly s televizemi na Slovensku.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.