Tom Cruise: Topil se ve Vltavě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tom Cruise: Topil se ve Vltavě!

PRAHA-STARÉ MĚSTO, SOBOTA 21.00: 2. Po chvilce otužování šel konečně pod hladinu, společně s hercem Jeremym Rennerem.
PRAHA-STARÉ MĚSTO, SOBOTA 21.00: 2. Po chvilce otužování šel konečně pod hladinu, společně s hercem Jeremym Rennerem.  (Marek Pátek)

Hollywoodský herec Tom Cruise (48) v Praze boural! Jeho auto v sobotu v noci přeletělo přes svodidla a on skončil ve Vltavě. Až záchranná plavidla dostala Toma zpět na břeh. Promrzlý hrdina dalšího pokračování Mission: Impossible IV zažívá v Praze kruté chvíle.

V sobotu večer se na Mánesově mostě točily další scény akčního filmu Mission: Impossible IV. Cruise musel posbírat všechnu odvahu a sejít k Vltavě, ve které se měl ocitnout díky scénáři. Chvíli se otužoval a pak i s kolegou Jeremym Rennerem ponořil tělo do ledové řeky. Na mostě se začaly ozývat výstřely a Cruise se proplétal mezi kulkami vodou, aby doplaval až k mostnímu pilíři. Poté ho záchranné plavidlo vytáhlo na břeh...

Herec pak ještě dobrých dvacet minut mrzl v mokrém oblečení, než ho auto odvezlo do nedalekého stanu, aby se usušil. Ani mrazivá noc a superakční scéna mu ale nezkazily náladu. Jen co se trochu zahřál, vyrazil mezi dychtivý dav a rozdával fanouškům autogramy. Okolo půlnoci ho ochranka odvezla do hotelu, kde už několik týdnů bydlí.

1.Tom Cruise nastoupil na loď a obhlížel terén, kde skočí do Vltavy.

3. Štáb vytáhl promrzlého herce zpátky na loď.

4. Herec jede zpátky na »pevninu«.

5. Osušil se ručníkem a vymačkal vodu z péřovky.

6. Před půlnocí už zahřátý Cruise míří mezi fanoušky.

7. Točila se divoká honička – bouračka na mostě, kdy Cruise zdemoloval auto a pak skončil v řece.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.