Holohlavá Gábina zase šokovala: Píšťalku si strčila mezi nohy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Holohlavá Gábina zase šokovala: Píšťalku si strčila mezi nohy

Při prvním výstupu si Gabriela ostříhala hlavu dohola.
Při prvním výstupu si Gabriela ostříhala hlavu dohola.  (reprofoto TV Nova)

Sobotní fi nále Talentmanie a vystoupení Gábiny Vodráškové (33) opět šokovalo diváky a hlavně porotu. Finalistka s oholenou hlavou se na pódiu objevila s bílou parukou a začala se vlnit v rytmu hudby. Začátek jejího vystoupení připomínal spíše striptýz. Následovala však něco naprosto šíleného.

Vodrášková si zajela rukou do podprsenky a vytáhla píšťalku. Olízla ji a zasunula si ji pod sukni mezi nohy. Za plného soustředění finalistky se pak zpod sukně začaly ozývat zvuky a pískání. Porota nevěřícně hleděla, ale vyholené slečně moc šancí na postup nedávala. „Vy pískáte na playback!“ obořil se na vystupující Habera, který údajně podobný pokus zkoušel s kolegou Marešem, a nic. „Nejde to,“ podělil se o své zážitky Habera.

Z výkonu ženy, která si v divadelních kolech vyholila hlavu, byli nadšeni jen Suchánek s Genzerem. „Umíte zapískat i na prsty?“ ptal se Suchánek. Gabriela si strčila prsty do úst, vtom ji Suchánek zastavil. „Ne, tak jsem to nemyslel,“ řekl v narážce Suchánek. Jeho favoritku ale diváci dál neposlali, dali přednost karetnímu mágovi Miloši Malému.

Z podprsenky vytáhla píšťalku, kterou si zastrčila mezi nohy a začala na ni pískat.

Velmi soustředěně se vlnila a snažila se pískat vaginou. Šlo však jen o playback.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.