Tančící smrtka z Talentmanie: Hrála v Ordinaci, moderuje na MTV | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Tančící smrtka z Talentmanie: Hrála v Ordinaci, moderuje na MTV

Přestože diváci chtějí znát jeho pravou tvář, on se na pódiu bez masky neukázal.
Přestože diváci chtějí znát jeho pravou tvář, on se na pódiu bez masky neukázal.  (TV Nova)

Je talentová show Talentmania promyšleným marketingovým tahem televize Nova, nebo se realizační tým opravdu snaží najít nejtalentovanějšího umělce?

Vedení Novy se sice tváří, že jde jen o hledání talentů, účast jedné z jejích tváří v Talentmanii ale svědčí o opaku. Řeč je o Dominiku Turzovi alias Tančící smrtce! Jeho vazby na Novu jsou tak pevné, že nejenže moderoval první předávání cen MTV a hrál v Ordinaci v růžové zahradě, ale už příští rok se objeví v »nováckém« seriálu První krok, který už před rokem běžel na Markíze.

„Dominik Turza měl epizodní roli v Ordinaci, kde ztvárnil roli iluzionisty Svobody,“ potvrdila Aha! mluvčí seriálu a Talentmanie Lucie Juráčková. Vedení Novy ale obratem popřelo, že by Turzova účast v soutěži byla proti pravidlům a tahem, jak medializovat vlastní pořady.

„Dominik Turza není zaměstnancem Novy. Pravidla soutěže Talentmania jeho účast nezakazují. O tom, zda to bude stačit na finálový úspěch, rozhodují jen diváci svými SMS hlasy,“ říká mluvčí Novy Michaela Fričová.

Dominik Turza v seriálu Ordinace v Růžové zahradě coby iluzionista Svoboda.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.