EXKLUZIVNÍ VIDEO Nejděsivější vystoupení Ivety Bartošové! Iveto, zabal to! Vždyť se ti všichni smějou... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

EXKLUZIVNÍ VIDEO Nejděsivější vystoupení Ivety Bartošové! Iveto, zabal to! Vždyť se ti všichni smějou...

Fotografie
Fotografie (internal)

Iveta Bartošová (44) o sobě může mluvit stokrát jako o ženě, která od základů změnila svůj život. Na čtvrteční oslavě dvanáctých narozenin televize Óčko totiž dokázala, že se zase všem svým démonům dívá zblízka do očí! O psychicky zdeptané Bartošové si snad všichni v klubu říkali: „Co má proboha v krvi? A kde nechala soudnost? A proč tak často padá k zemi?“ Úplné video z této akce pouze na AhaOnline.cz!

Již několikrát se dostávala z alkoholických a psychických potíží, teď se ale zdá, že v nich zase lítá. Její nikým nevyžádané vystoupení na narozeninách hudební televize je toho jasným důkazem. Stovky šokovaných diváků zíraly na to, jak jim Iveta v děsivém kostýmu, s dvojitou bradou a se šíleným a nešťastným výrazem v očích zároveň zpívá svoje písničky.

„Vystoupím jen tak, zadarmo,“ prohlásila nejdřív, když ji diskžokejové uvedli. A všichni ji přivítali frenetickým potleskem. To ale ještě nikdo netušil, že by Bartošová, která od posledního vystoupení na veřejnosti přibrala snad patnáct kilogramů, měla za ostudnou show spíš všem okolo platit.

Přislíbené živé vystoupení se změnilo v trapný playback, při kterém se během proslaveného rádoby hitu Heja, heja Iveta sama sobě netrefovala do pusy, klátila zuřivě hlavou, předváděla choreografii jak z páté cenové skupiny, a vše završila tím, že zakopávala o reklamní poutače. K tomu ještě přidala potácení se na pódiu a předvedla i hysterické, nucené výbuchy smíchu…

„Chcete ještě jednu?“ zeptala se pak. A ani bučení diváků coby odpověď na její otázku ji neodradilo od nového duetu s jejím dvorním skladatelem Jarkem Šimkem.

A jen co skončil druhý song, Bartošová, která se klepala jako ratlík, v obležení svých blízkých opustila prostory Óčko klubu. Z kdysi půvabné princezny je krátce před rozvodem s manželem troska, která podle svého zjevu a chování nemá znovu daleko na detoxikační oddělení kroměřížské psychiatrie.

O tom se také na internetu vedou vášnivé diskuse. „Co má kolem sebe za lidi, že ji nechají takhle zesměšnit?“ ptá se uživatelka s přezdívkou lkarosnicka. A další uživatelka Ljena přidává: „Má někoho, kdo by jí mohl ROZUMNĚ pomoci?“

Video:

Záznam z této nahrávky se objevil i na jiných serverech. Pouze na AhaOnline.cz jej můžete vidět v nezkrácené podobě.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.