Zesláblý Poloczek (71) - Polyká 40 prášků denně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Zesláblý Poloczek (71) - Polyká 40 prášků denně!

Za poslední dobu oblíbený herec značně sešel.
Za poslední dobu oblíbený herec značně sešel. (Pegasfilm)

Bývalou hvězdu »nováckých« seriálů Ulice a Hospoda Bronislava Poloczka (71) čím dál tím víc sužují komplikované zdravotní potíže! Na nedávném natáčení fi lmu Bastardi štáb s hrůzou sledoval pohublého a sešlého herce, jak polyká plné hrsti prášků, aby mohl vůbec na plac.

„Za den zvládl přes čtyřicet tablet,“ prozradil deníku Aha! zdroj z natáčení. „Má po lehké mozkové příhodě, trpí těžkými depresemi a navíc má zasaženo centrum regulace spánku a bdělosti. Takže aby na natáčení neusínal, musel si každou chvíli vzít prášek,“ říká zdroj. Bróňovi léky podával psychiatr Jan Cimický. „To je lékařské tajemství, nemohu vám k tomu nic říci,“ zareagoval lékař na náš dotaz.

Podle našeho zdroje představitel hlavního hrdiny snímku a autor scénáře Tomáš Magnusek musel kvůli Poloczkově indispozici dokonce předělávat na poslední chvíli příběh. „K večeru už byl tak nepoužitelný, že museli z filmu vystříhat celé scény. Je na tom fakt špatně, tak snad to není jeho poslední film,“ dodává pramen z natáčení snímku, který má premiéru 28. října.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.