Ex-ředitel Markízy: Banášovou bych vyhodil hned! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ex-ředitel Markízy: Banášovou bych vyhodil hned!

Kdyby záleželo na bývalém šéfovi Markízy, Banášové by se mohlo o vastní show jen zdát.
Kdyby záleželo na bývalém šéfovi Markízy, Banášové by se mohlo o vastní show jen zdát. (Martin Hykl)

S obrovským propadákem televizí Nova a Markíza Talentmánie, se začíná stále víc lidí ptát, kde se stala chyba. Bývalý ředitel Markízy Pavol Rusko několik odpovědí má.

S obrovským propadákem televizí Nova a Markíza Talentmánie se začíná stále víc lidí ptát, kde se stala chyba. Bývalý ředitel Markízy Pavol Rusko několik odpovědí má. A ty nejsou některým aktérům zrovna příjemné.

„Tvůrci Talentmánie si měli uvědomit, že se až příliš zaobírají porotou a ne účastníky,“ říká v rozhovoru pro Topky.sk Pavol Rusko, bývalý ředitel televize Markíza. A právě v porotě Talentmanie sedí Adela Banášová, která sice v Česko-Slovenské SuperStar zářila, v talentové show ale žádné »lumen« není.

Ex-ředitel Markízy Pavol Rusko.

A stejně tak kromě hysterického výstupu Ivety Bartošové nic zázračného nepředvedla Banášová ani ve své talk show, obdobě show Jana Krause. To Rusko moc dobře vidí. „Určitě bych si nenechal Adelu Banášovou, aby se trápila ve formátu, který ji nesedí a ještě dlouho sedět nebude. Chybí jí životní zkušenosti i klidnější projev z nadhledu,“ naznačuje na slovenském serveru, že je to právě hvězda Markízy a Novy, která by podle něho měla dostat padáka jako první.

ČTĚTE TAKÉ:

Show Adely Banášové - Bartošová děkovala andělům... A pak se zase zhroutila!
Těhotná Simona Krainová: Jsem tlustá!

Milenec Adély Banášové přišel o řidičák, řídil opilý!

Adela Banášová ve své show - Zfackovala svého hosta

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.