Další sexuální skandál Davida Beckhama: A tentokrát šlo o život! Žárlivý manžel ho chtěl autem vytlačit ze silnice... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Další sexuální skandál Davida Beckhama: A tentokrát šlo o život! Žárlivý manžel ho chtěl autem vytlačit ze silnice...

Manžele Beckhamovy stíhá jeden probém za druhým.
Manžele Beckhamovy stíhá jeden probém za druhým. (Profimedia.cz, ara)

Opět podváděl svou manželku Victorii (36), tentokrát dokonce s její kamarádkou, klenotnicí Shery Shabani (33), která vyrábí šperky na zakázky hollywoodských hvězd! Přesně tomuto obvinění musel čelit nejslavnější fotbalista současnosti David Beckham (35). A nezůstalo jen u obvinění. Beckhamovi, pronásledovaném Sheryiným žárlivým manželem Josephem, šlo prý dokonce o život!

Bývalý kapitán anglické reprezentace se měl stát obětí šíleného žárlivce, kterému bouchly saze. Shery, která se nyní s manželem rozvádí, vypověděla u rozvodového soudu, že její manžel najížděl autem do Beckhamova vozu a snažil se ho dostat ze silnice.

Začalo to prý tím, že na ni vztekle řval před jejich dětmi: „Vím, proč jsi rozladěná, nedostalas žádnou textovku od Davida Beckhama! Proč ho nepožádáš, aby ti poslal fotku svého č….a, ty děvko!“ Krátce poté se měl pokusit před školou, kam chodí Beckamovy děti i děti Shabaniových, najet do Davidova vozu.

Údajná Beckhamova milenka Shery Shabani.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.