Roman Skamene - Hledá podporu u ultrapravičáků! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Roman Skamene - Hledá podporu u ultrapravičáků!

Kdysi často obsazovaný a populární herec Roman Skamene.
Kdysi často obsazovaný a populární herec Roman Skamene. (Aha!)

Herec Roman Skamene si před několika dny zašel popovídat o politice do pražské kavárny na kafe. Na to by nebylo nic divného. Spolusedícím u stolu byl však šéf ultrapravicové Dělnické strany sociální spravedlnosti Tomášem Vandasem, která navazuje na soudem zakázanou rasistickou stranu. Ta byla označována i za neonacistickou. S takovou stranou Skamene koketuje?

„Neformální setkání proběhlo v pohodové atmosféře a diskutovalo se o různých tématech - politice, filmu, divadlu a o životě vůbec,“ uvádí ve svém článku o této schůzce Vandas.

Nebyla to schůzka jen tak náhodná. Skamene, Vandas a další funkcionáři ultrapravicové strany se rozhodli odvděčit herce vstřícnost svoji podporou – na místě podepsali společné prohlášení, kterým „…podporují zfilmování nové české pohádky, na které se Skamene svým scénářem podílel a jejíž natáčení by mělo začít v příštím roce,“ píše Vandas.

Otázkou je, co všechno na oplátku extrémistům nabídne kdysi často obsazovaný a populární herec, jež má nyní spíše pověst zkrachovalého podnikatele a alkoholika.

O eskapádách herce Skamene na AhaOnline.cz:

Roman Skamene »okradl« fotografa!

Roman Skamene: Další krach!

Skamene, nezbláznil ses? 6 měsíců po infarktu, 40 cigaret denně!

Alkoholik Skamene: Opilý usnul v šatně! Chlast mu ničí podnikání

»Průšvihář« Roman Skamene přísahá: S chlastem jsem už sekl...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.