Válka Kateřina Kornová vs. exmilenec Rotbauer pokračuje: Došlo na žalobu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Válka Kateřina Kornová vs. exmilenec Rotbauer pokračuje: Došlo na žalobu!

Láska Kornové a Rotbauera je v troskách. Teď se budou dokonce soudit.
Láska Kornové a Rotbauera je v troskách. Teď se budou dokonce soudit. (ara )

Bylo jen otázkou času, kdy Kateřině Kornové dojde trpělivost a výpady exmilence Tomáše Rotbauera v tisku začne řešit jinak, než jen popíráním pomluv, které o ni šíří.

Bylo jen otázkou času, kdy Kateřině Kornové dojde trpělivost a výpady exmilence Tomáše Rotbauera v tisku začne řešit jinak, než jen popíráním údajných pomluv, které o ni šíří.

A je to tady! Spor mezi zhrzeným milencem a policistou Tomářem Rotbauerem a bývalou modelkou Kateřinou Kornovou se přesouvá ze stránek novin a časopisů do soudní síně. Kateřinu už zřejmě přestalo bavit jen opakovat „Ne, tak to není,“ za každým nelichotivým výrokem, který na její hlavu Rotbauer snesl. A že jich nebylo málo – osočil ji, že ho vydírá falešnými informacemi o tom, že je těhotná, že mu prolézala telefon, nebo také že ho zmlátila a ponižovala na veřejnosti.

„Ano, je to pravda,“ potvrdila Kornová časopisu Rytmus života, že podala na bývalého snoubence trestní oznámení. „No, to jsem nečekal, ale tak ať mě žaluje, já se s ní klidně soudit budu,“ odpovídá strážník bleskurychle a rádoby sebevědomě, i když je jasné, že ho takový krok přece jen trochu vyvedl z míry. Namísto oltáře, kam měli ještě před několika měsíci namířeno se setkají u soudu.

ČTĚTE TAKÉ:

Kateřina Kornová: Je těhotná?!

Exmilenec Kornové se do ní tvrdě obul: Ona pro prachy udělá cokoliv!

Exmilenec Kornové Rotbauer: Nadávala mi do ču*áků, prolézala telefon! Kornová: Není to pravda, neudělala jsem nic špatného!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.