»Milionový« Mareš - Oblékne se do masa! Nebo ho políbí Lady Gaga | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

»Milionový« Mareš - Oblékne se do masa! Nebo ho políbí Lady Gaga

Leoš Mareš se vsadil. Prohraje-li, obleče se do syrového masa jako nedávno zpěvačka Lady Gaga.
Leoš Mareš se vsadil. Prohraje-li, obleče se do syrového masa jako nedávno zpěvačka Lady Gaga. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Karel Kopáč, koláž Aha – Stanislav Starý)

Už už to vypadalo, že hvězda Leoše Mareše (34) začala povážlivě hasnout, když přišla nabídka od společnosti Sazka, která se neodmítá. Za to, že se stal na rok její tváří, si moderátor na své konto mohl připsat víc než milion korun. „Nebyla to schůzka pracovní, ale soukromá,“ mlžil ještě v květnu ředitel PR a propagace sázkařského gigantu Josef Prouza, když ho deník Aha! přistihl na tajné schůzce s Marešem.

Podle představitelů Sazky je Leoš ideálním kandidátem. „Peníze umí vydělat a umí si je užít,“ pochvaluje si její šéf Aleš Hušák, který si podle všeho s Marešem velmi dobře rozumí. „K sázení jsem měl blízko, přiměřená míra rizika mě baví,“ potvrdil lišácky moderátor, který vzápětí dodal, že víc než několik tisíc nikdy nevsadil. „V poslední době jsem si oblíbil hlavně poker, ten mě baví sledovat i v televizi, to bych nikdy neřekl,“ dodal.

Coby nová tvář sázkařské společnosti se hned blýskl velkolepou sázkou. S šéfem Sazky se vsadil o to, že od americké zpěvačky Lady Gaga, která v Praze vystoupí 17. listopadu, dostane polibek na ústa a nechá se při tom zvěčnit. V opačném případě pak Mareš bude moderovat »nováckou« show Talentmania v kostýmu ze syrového masa, ve kterém se kontroverzní umělkyně ukázala na předávání cen MTV Video Music Awards.

„Ještě jsme se ale nedohodli, jestli půjde pouze o jeden vstup, nebo to v nich odmoderuji celé,“ vtipkoval Mareš, který může být díky milionovému honoráři vysmátý.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.