Kraus se v Talentu shodil. Nevěděl nic o tanci, přitom ho odpískal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Kraus se v Talentu shodil. Nevěděl nic o tanci, přitom ho odpískal!

Jan Kraus břišního tanečníka nemilosrdně odsoudil.
Jan Kraus břišního tanečníka nemilosrdně odsoudil. (TV Prima)

V neděli mohli vidět diváci Talentu teprve sedmnáctiletého Gabriela Rábka. Ten sice předvedl působivé vystoupení břišních tanců na profesionální úrovni, u Jana Krause se ale pochopení nedočkal. Ten označil jeho tanec za pomotaný, přitom tradice mužského břišního tance sahá až do starověku.

Ačkoliv Gabriel Rábeksklidil velký úspěch se svým břišním tancem u publika a dokázal přesvědčit i Lucii Bílou nebo drsného Jara Slávika, jindy tolerantní a inovacím otevřený Jan Kraus tentokrát »ujel«. „Já jsem nebyl schopnej překonat to, že tohle náleží jen ženám. Je to takový pomotaný, takže za mě ne,“ vyřkl nemilosrdný ortel.

Přitom jinde ve světě by se nad takovým mužským tancem nepozastavili. Břišní tanečníci jsou totiž známi už od dob starověku. Většinou plnili funkci ochránců těch nejlepších tanečnic jak v Egyptě, tak i v Turecku, Persii nebo v Arábii a těšili se velkého respektu okolí.

Ti nejlepší ze současných břišních tanečníků v současné době žijí v Americe, v Austrálii nebo v Kanadě, obvykle ale mají původ z dálného východu. Že je soutěžící Talentu stejně dobrý jako profíci, se můžete přesvědčit ve videích. Fandíte mladému Gabrielovi, nebo souhlasíte s Janem Krausem?

ČTĚTE TAKÉ:

Talentmania vs. Česko Slovensko má talent: »Talenty« převálcovala čachtická paní! ¨

Odhalení deníku Aha!: V Talentmanii to zkouší Gottova »bejvalka«!

Česko Slovensko má talent: Důchodce v akváriu! Ne, tohle není týrání seniorů...

Chůdaři z Long Vehicle Circus: Začínali na štaflích!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.