Rozmary českých pracháčů - Mobil za 1,5 milionu i bunda z krokodýla | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rozmary českých pracháčů - Mobil za 1,5 milionu i bunda z krokodýla

Fotografie
Fotografie (internal)

Přemýšleli jste nad tím, co byste dělali, mít pár »nadbytečných« milionů? Ukážeme vám, do čeho je ukládají Češi, kteří vlastní o »malinko« víc, než k životu potřebují. Zvláště u celebrit nejde zrovna o umělecká díla. Tedy pokud za ně nepovažujete pozlacené vázání lyží nebo diamantový mobilní telefon.

moderátor Leoš Mareš (34) - Mobilní telefon: 1,5 milionu Kč

Český moderátor dává rád na odiv své jmění, takže nebude telefonovat z jen tak obyčejného mobilu. Jeho exkluzivní telefon značky Vertu z bílého zlata posázený diamanty je u jeho ucha skutečně k nepřehlédnutí.

hokejista Jaromír Jágr (38) - Bunda z krokodýla: 250 000 Kč

Jaromír Jágr není velký šetřílek a občas si rád dopřeje i nějaký ten rozmar. Na letišti ho Aha! zastihlo v kožené bundě z hnědé krokodýlí kůže s límcem a lemy rukávů z černé barvené lamí kožešiny za minimálně čtvrt milionu korun.

hokejový brankář Dominik Hašek (45) - Rolls-Royce: 10 000 000 Kč

Před třemi lety hokejista šokoval svým honosných příjezdem do Karlových Varů. Před Grandhotelem Pupp vystoupil z krémového Rolls-Royce Phantom s tím, že ho samozřejmě vlastní a využívá pouze ke slavnostním příležitostem.

Margarita Paroubková (1) - Botičky od Diora: 2500 Kč

Dcera Jiřího Paroubka a jeho ženy Petry si na své křtiny »vyšlápla« v botičkách od návrháře Diora, které dostala od své kmotry. Na to, že tříměsíční holčičku křtili v chrámu husitské církve a že její rodiče holdují sociální politice, šlo o opravdu luxusní obutí.

modelka Andrea Verešová (26) - Zlaté vázání a kombinéza: 200 000 Kč

Andrea Verešová si potrpí na luxus v létě i v zimě. Se zlatým vázání a zlatem prošívanou lyžařskou kombinézou, kterou jí nadělil její manžel, byla ve Špindlerově Mlýně k nepřehlédnutí. Cenu odhadují odborníci na 200 tisíc korun.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.