Závod Diamond Race: Policie si políčila na boháče v rychlých autech! Jenže... Chytili ekonoma Ševčíka! 178 km/h! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Závod Diamond Race: Policie si políčila na boháče v rychlých autech! Jenže... Chytili ekonoma Ševčíka! 178 km/h!

K milionářskému závodu neodmyslitelně patří sexy hostesky.
K milionářskému závodu neodmyslitelně patří sexy hostesky. (TV Nova, Foto Aha! - Petr Novotný)

V Praze včera od hotelu Hilton odstartoval milionářský závod Diamond Race. Dopravní policisté se na boháče v rychlých sportovních autech dobře připravili. V jejich sítích ale uvízl překvapivý hříšník: šéf Liberálního institutu, ekonom Miroslav Ševčík.

Ve svém BMW X5 si to měl svištět po dálnici D1 rychlostí 178 km/h. Ševčík to ale odmítá. „Neukázali mi jediný důkaz, který by moji vinu dokazoval,“ řekl. „Nedostal jsem žádnou pokutu, nepřišel ani o body.“

Ani skuteční závodníci to neměli s policisty jednoduché. Někteří z nich na silnice vůbec nevyrazili. Šest nemělo v pořádku registrační značky a policisté je rovnou zadrželi. Byl mezi nimi i bavič DJ Uwa. Registrační značky ostatních si muži zákona zdokumentovali.

Na dálnice pak vyjely hlídky na motorkách i v rychlých passatech. V pohotovosti byl i vrtulník. O tom, že účastníci s problémy počítali, svědčí i fakt, že v jednom z vozů jede právník, který měl problémy s policií řešit.

Osmadvacet sporťáků mířilo na Slovensko, kde budou závodit na okruhu v Dunajské Stredě. Přísnější však chce být letos i česká policie.

Překvapený Miroslav Ševčík. Kdyby pokořil hranici 180 km/h, mohla by mu policie odebrat řidičák.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.