Amy Winehouse: Nemohla se trefit do dveří! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Amy Winehouse: Nemohla se trefit do dveří!

Fotografie
Fotografie (internal)

Zpěvačka Amy Winehouse skandalistku nezapře. není večírek, aby z něj nešla opilá namol. Tentokrát přítomné fotografy pobavila tím, když se nemohla trefit do dveří.

Amy Winehouse je pro americké paparazzi zlatým dolem. Když vyrazí na nějakou z párty a nebo jen tak do baru, mají bulvární fotografové o senzaci postaráno. To se potvrdilo i o víkendu, kdy už alkoholem a možná i drogami strhaná Winehouse vyrazila do vyhlášených losangelských barů.

Podle svědků do sebe nalila neuvěřitelné množství panáků, které zapíjela postupně míchanými koktejly - prostě Amy to umí roztočit a to i cestou domů z baru. To se jí točila hlava zřejmě tak, že totálně namol sice svoje dveře našla, ale už je neuměla otevřít. Zkoušela to různě – zepředu i zezadu, ze strany... A celou opileckou scénku samozřejmě paparazzi pečlivě zdokumentovali. To je zas ostudy. Možná by měla možnost odvykací léčby zpěvačka ještě jednou zvážit.

...i zadkem, ale trvalo ještě nějakou dobu, než našla cestu do postele.

ČTĚTE TAKÉ:

Zpěvačka Amy Winehouse - Opila se do němoty, museli jí podpírat

Amy Winehouse: Nová prsa na maděru!

Amy Winehouse: Zase jí »sněží« u nosu?

Lindsay Lohan: Opilá se válela v kaktusech!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.