Jana Bendiga okradli! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jana Bendiga okradli!

Fotografie
Fotografie (internal)

Neuvěřitelné! Zatímco finalista Česko-Slovenské SuperStar Jan Bendig (16) zpíval včera večer v divadle Hybernia, zloději vykradli jeho vůz i auto jeho roadmanagera. Škody jsou za statisíce.

Během nedělního vzpomínkového koncertu na Michaela Jaksona v pražském divadle Hybernia, kde mladičký Jan Bendig účinkoval, se jeho Jeep stal obětí zlodějů, kteří ho poničili, vykradli a způsobili tím škody za statisíce! Zpěváka tak připravili o všechny osobní věci, digitální kameru a mobilní telefon.

To ale lupičům nestačilo, a tak šli krást ještě do vozu Bendigova roadmanagera Petra Sirotka, kde si přišli na své. Tomu z auta totiž zmizel notebook, mikrofon, fotoaparát, více než tisíc fotografií Honzy, osobní věci a dokonce i klíče od bytu. „Prahu mám rád, ale budu si muset rychle zvyknout na to, že je hlavní město plné vandalů, narkomanů a zlodějů," rozčiloval se Bendig, který se do Prahy už za pár dní stěhuje. Nastupuje do prvního ročníku mezinárodní konzervatoře.

ČTĚTE TAKÉ:

VIDEO Řediteli České televize Janečkovi ukradli auto, zloděje natočila kamera. Podívejte se!

Bendig v Chorvatsku - Kdo je ta dívka?

Jan Bendig: V šestnácti opouští rodiče!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.