Sprosťák Mirek Topolánek: Odkud seš, ty kun*o? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sprosťák Mirek Topolánek: Odkud seš, ty kun*o?

Mirek Topolánek zaútočil na fotografa vulgárními výrazy.
Mirek Topolánek zaútočil na fotografa vulgárními výrazy. (Aha! – Dan Černovský, Martin Přibyl)

Je to pár dní, co médiím oznámil, že jej politika neláká. Ale jeho chování tomu příliš neodpovídá. Řeč je o expremiérovi a bývalém předsedovi ODS Mirku Topolánkovi (54), který v centru Prahy opět prokázal svůj pověstný »valašský temperament«.

Při odchodu z kavárny Nostress rozhodně nevypadal jako někdo, kdo nezná stres. Naopak, sotva vyšel z podniku ven, předvedl opět svůj vytříbený slovník a vystartoval na fotografa Aha! se slovy: „Odkud seš, ty kun*o?“. A sápal se za ním do auta.

Přestože jeho manželka Lucie Talmanová (ODS) slavila narozeniny, on raději trávil čas v přítomnosti poslance a předsedy poslaneckého klubu ODS Petra Tluchoře a půvabné místostarostky Prahy 13 Gabriely Kloudové (ODS).

Je snad ona tím důvodem, proč Topolánek přišel na schůzku bez manželky? O Kloudové se šušká, že díky svým dobrým vztahům s majiteli soukromé Vysoké školy finanční a správní pomohla k funkci kancléřky Topolánkově bývalé ženě Pavle. A tak by se vlastně nebylo čemu divit, kdyby se s jeho současnou ženou neměly příliš v lásce.

Nejmenovaný zdroj z ODS nám potvrdil, že Kloudová odmítla být ve volebním štábu Lucie Talmanové, ale souvisí to prý s její vlastní kandidaturou a ne se vzájemnými antipatiemi.

Sám poslanec Petr Tluchoř schůzku označil velmi stručně jako přátelské setkání a podotkl: „Je mi ctí, že mohu Mirka Topolánka řadit mezi své přátele. Pracovní vztahy ukončil jeho odchod z čela ODS.“ O tom, zda Topolánkovi pobyt mimo politiku zlepší jeho hrubý slovník, však lze pochybovat.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.