Zácpám v Praze se Leoš Mareš vyhýbá. Létá vrtulníkem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zácpám v Praze se Leoš Mareš vyhýbá. Létá vrtulníkem!

Vysmátý Leoš Mareš. Peněz má na rozdávání, vrtulníkem po Praze může ale létat zadarmo
Vysmátý Leoš Mareš. Peněz má na rozdávání, vrtulníkem po Praze může ale létat zadarmo ((archiv TV Nova, ara))

Moderátor Leoš Mareš (34) si ze všech celebrit umí snad nejvíc užívat milionů, které během své kariéry nastřádal. Do nemovitostí nacpal přes 70 milionů, za auta »zacvakal« 14,5 milionu, za televizi dal sedm »mega«… Teď ale těm, co mu nákladný a pohodlný život závidí, zasadil smrtelnou ránu: už i v Praze se vyhýbá dopravním zácpám – díky helikoptéře! A zadarmo!

Létá totiž vrtulníkem a navíc, narozdíl od obyčejných smrtelníků úplně zadarmo! Jak je to možné? Skamarádil se totiž s mužem, který pronajímá VIP klientům vrtulníky. Leoš Mareš má zrovna tento pátek 27. srpna moderovat druhý ročník obří akce Pyro Music Laser Fest na dostihovém závodišti ve Velké Chuchli. Festival plný laserových show, hudby a ohňostrojů nechce zmeškat a tak si údajně vyjednal nadstandardní smluvní podmínky – soukromý vrtulník!

„Minule kvůli zácpám – akce se účastnily patnáct tisíc lidí a tak vznikly obrovské zácpy, nestihl přijet včas a tak se domluvilo, že na něj bude v Točné čekat vrtulník. Ten ho přepraví v za pár minut přímo do areálu,“ prozradil Ahaonline.cz Marešův spolupracovník.

Kliknutím zvětšete

»Marešova« helikoptéra Robinson. Může ji používat zdarma.

A nejde prý o žádnou lacinou helikoptéru za pár kaček. Pro moderátora je připraven černý luxusní vrtulník celý v kůži, model Robinson, jehož cena letové hodiny stojí osmnáct tisíc korun, Leoš ale do peněženky sahat nemusí. Let má zdarma a navíc si za moderování přijde na více než 60 tisíc korun…

Kromě Marešova pověstného – a dobře zaplaceného humoru – si návštěvníci mohou poslechnout hudbu Richarda Krajča, seskupení Xindl X nebo nového objevu české hudební scény, osmnáctiletého extravagantního zpěváka Philipa Maxxe, jehož styl hudby, pop electro, znají diváci především od světově proslulé Lady Gaga.

Kliknutím zvětšete

Již loni vypadalo dostihové závodiště v Chuchli v záři laserů famózně. Letos slibují organizátoři ještě větší show.

Kliknutím zvětšete

Osmnáctiletý Pihilip Maxx je jednou z hlavních hvězd hudebního programu festivalu.

Autor (daz)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.