Exmanželka chce z nemocného Michaela Douglase »vytřískat« milióny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Exmanželka chce z nemocného Michaela Douglase »vytřískat« milióny!

Fotografie
Fotografie (internal)

Michael Souhlas prožívá kruté období. Syna Camerona mu zavřeli za přechovávání drog, hrozí mu, že přijde o hlas kvůli rakovině krku, a teď ještě musí řešit spory se ziskuchtivou exmanželkou. Ta chce totiž půlku zisku z jeho nového filmu!

Právníci amerického herce Michaela Douglase a jeho bývalé manželky Diandry se v úterý u soudu střetli ve sporu o příjmy z pokračování snímku Wall Street.

Diandra Douglasová požaduje 50 procent příjmů svého bývalého manžela za nový film Wall Street: Peníze nikdy nespí, který navazuje na snímek z roku 1987, za nějž získal Douglas Oscara za hlavní roli.

Právníci herce však tvrdí, že jeho bývalé manželce náleží pouze polovina příjmů z původního snímku z roku 1987 a každého filmu do jejich odloučení v roce 1995.

Podle hercovy právničky Marilyn Chinitzové Douglas nevlastní práva na postavu Gordona Gekka, která vznikla v roce 1987. Příjmy z pokračování jeho příběhů tak paní Douglasové podle jejího názoru nenáleží.

Bývalí manželé Douglasovi.

Chinitzová uvedla u soudu, že bývalá manželka získala za podíl na autorských právech a prodeji DVD s filmy jejího bývalého manžela více než 6,3 milionu dolarů (asi 121,5 milionu korun).

Rozhodnutí, zda Douglasové náleží polovina příjmů Michaela Douglase za film, který bude uveden v kinech 24. září, soudce zatím odložil.

Pětašedesátiletý Douglas se rozvedl se svou bývalou manželkou po 23 letech manželství v roce 2000. Ten samý rok si vzal britskou herečku Catherine Zetu-Jonesovou, s níž má dvě děti. Z prvního manželství má už dospělého syna.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.