Bílá naštvala Slováky -Vyhodila jejich krkajícího miláčka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bílá naštvala Slováky -Vyhodila jejich krkajícího miláčka!

Patrik Leško se zásluhou neoblomné Bílé vrátil domů bez postupu.
Patrik Leško se zásluhou neoblomné Bílé vrátil domů bez postupu.  (Aha! – Marek Pátek,)

Lucie Bílá (44) si proti sobě poštvala slovenské publikum! Během konkurzů nové talentové show Česko Slovensko má talent se totiž ostře pustila do miláčka slovenského publika, krkajícího desetiletého Patrika Leška, který se před dvěma lety v minulém kole Slovensko má talent skoro dostal do finále. A to se na východě od českých hranic jen těžko odpouští.

Když totiž letos malý Patrik opět chtěl zkusit své štěstí a svůj »talent«, narazil na neoblomnou a znechucenou Bílou. Ta sice zpočátku tvrdila, že bude na soutěžící milá, po několikatýdenním natáčení ale zjistila, že ne vše se dá říct.

„Jako máma a jako člověk, který nemá krkání rád, jsem jeho talent nemohla ocenit,“ vysvětlila důvody pro vyřazení Bílá, která prý neměla nejmenší tušení, že Patrik, krkající jména či celé básničky, se stal díky prvnímu ročníku talentové show slovenskou hvězdou. „Měl by se věnovat něčemu smysluplnějšímu,“ dodala česká hvězda.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.