VIDEO Trapas krásky na Miss Universe: Jmenuji se Miss Slovenska | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

VIDEO Trapas krásky na Miss Universe: Jmenuji se Miss Slovenska

Slovenská blonďatá kráska Anna Amenová.
Slovenská blonďatá kráska Anna Amenová. (Reuters)

Tak ta to blondýnkám pěkně zavařila! Slovenka Anna Amenová (25) už může vsadit jen na svůj vzhled. Ničím jiným na porotu Miss Universe asi už nezapůsobí. Při natáčení videovizitky v angličtině se totiž několikrát totálně shodila. A jak dopadla Češka Válková?

Pokud z ní do natáčení čišelo jakékoliv charisma, to se poté vypařilo jak pára nad hrncem. Už na začátku nahrávky se zasekla při charakterizování muže, který by jí imponoval. „Musí byť vtipný. Vtipný, nevím, vtipný,“ dokola opakovala.

Ovšem nejvíce se ztrapnila, když odpovídala na otázku, jaký největší dar v životě dostala. „Nejlepší dar já jsem být dobrá dcera pro svojí mámu, Toto je nejlepší dar, když jsem dostala mámu,“ komolila slovenská blondýnka.

A aby si jí diváci lépe zapamatovali, představila se větou: „Ahoj, moje jméno je Miss Slovenská republika“.

Slovenská média se jí teď smějí. A co na ostudu říká sama Amenová? „Na gauči a hlavně u počítače je každý hrdina!“ Reagovala pro slovenský deník Čas.

Při videovizitce musela také předvádět, jak dělá kráva a jiná zvířata. Podívejte se, jak to šlo jí a také české reprezentantce Jitce Válkové.

Slovenka Anna Amenová

Češka Jitka Válková

Autor Jan EXNER

Video Miss Universe

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.