Soutěžící v Česko Slovensko má talent: Rvačka kvůli Bílé! Bitku zastavila až ochranka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Soutěžící v Česko Slovensko má talent: Rvačka kvůli Bílé! Bitku zastavila až ochranka!

Fanoušci se v boji o lístky nezastavili před ničím, došlo i na pěsti.
Fanoušci se v boji o lístky nezastavili před ničím, došlo i na pěsti. (Aha – Marek Pátek, TV Prima)

I když projekt Česko Slovensko má talent v televizích Prima a JoJ startuje až 29. srpna, už teď je jasné, že půjde o velkou podívanou! Svědčí o tom i nebývalý zájem ze strany fanoušků, kteří se před Mahenovým divadlem v Brně dokonce poprali o lístky na natáčení! Tak moc chtěli vidět hvězdné porotce Lucii Bílou (44), Jana Krause (56) a Jara Slávika (35).

Před známým brněnským divadlem to před pár dny vypadalo jako v akčním filmu. Touha vidět talenty a porotu ve složení Lucie Bílá, Jan Kraus a producent Jaro Slávik na vlastní oči byla u některých fanoušků tak silná, že se v honbě za lístky na natáčení nezastavili před ničím a byli dokonce ochotni se o ně poprat. Rozvášněnou skupinku umravnila až přivolaná ochranka.

„Bylo to nedorozumění. Jeden starší pán nás obvinil z toho, že jsme si vzali jeho lístky. My je ale měli přidělené od produkce, na základě emailové registrace,“ postěžoval si jeden z napadených.

„To se nám ještě nestalo. Násilí neschvalujeme, ale jsme samozřejmě rádi, že je o soutěž takový zájem,“ nechala se slyšet mluvčí TV Prima Jana Kocová.

Zleva Jan Kraus, Lucie Bílá a Jaro Slávik.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.