David Beckham a jeho sestra Lynn: On bere stamiliony, ona tahá popelnice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

David Beckham a jeho sestra Lynn: On bere stamiliony, ona tahá popelnice!

Fotografie
Fotografie (internal)

Asi málokdo kdy slyšel o sestře Davida Beckhama (35). Slavný anglický fotbalista, který v současnosti kope za Los Angeles Galaxy, se jí příliš nechlubí. Lynn Beckham (38) totiž žije na hranici chudoby, přestože její bratr patří mezi nejbohatší sportovce planety.

Minulý týden nebyl pro Beckhama šťastný, kapitán anglické reprezentace Fabio Capello ho vyřadil z týmu s tím, že je starý. Jenže co je to proti Lynn, mámě tří dětí, která ten samý týden přišla o práci a nyní pobírá sociální dávky ve výši 4920 Kč týdně. Pro srovnání – stejnou sumu vydělá její bratr za pouhé 2 vteřiny! Lynn žije v domě se svým exmilencem Kevinem Briggsem, s nímž se seznámila před pár týdny. To ještě netušila, že se jedná o alkoholika a násilníka, kterého se teď nedokáže zbavit!

Před 12 lety koupil Beckham Lynn vilu. Jejich vztah ale ochladl poté, co byl bývalý Lynnin manžel Colin Every (42) usvědčen z prodeje drog. Lynn teď ale nutně potřebuje pomoc. Beckham však pro své problémy nechce vidět daleko větší průšvihy svých nejbližších.

Lynn Beckham nepohrdne ani prací popelářky.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.