Jiří Paroubek v Otázkách Václava Moravce: S manželkou se nudím! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Jiří Paroubek v Otázkách Václava Moravce: S manželkou se nudím!

Jiří Paroubek působil během diskuse uvolněným dojmem.
Jiří Paroubek působil během diskuse uvolněným dojmem. (Aha! – Petr Novotný, ČTK)

Zvesela i zostra se pustil včera poslanec Jiří Paroubek doprovázený svou ženou Petrou do diskuse v pořadu ČT Otázky Václava Moravce. Muž, který se na veřejnosti objevil po poměrně dlouhé době, všechny v mnohém překvapil. Nejprve na sebe prozradil, že se trochu nudí s manželkou, pak se pochlubil, jak si rozumí s moderními technologiemi, a ve finále odtajnil, koho by rád viděl ve vedení strany.

Hned na začátku se diváci dozvěděli, že jako poslanec toho Paroubek nemá tolik na práci, a tak se nudí. „Mám teď více volného času a člověk, který je zvyklý pracovat 14 i 16 hodin denně, včetně víkendu, se trochu nudí. Já se nudím třeba s manželkou o dovolených,“ prozradil novinku ze svého života Paroubek.

Jeho manželka se prý také nudí. Na nudu ale mají osvědčený rodinný lék: oba píší. Petra píše knihu pamětí. Paroubek, protože některá média odmítají jeho názory otiskovat, ventiluje své myšlenky na svém blogu a na Facebooku. A také se pustil do psaní knih. V hlavě prý má už dvě, a to nepočítá své paměti. Nyní se ale hlavně věnuje moderním technologiím.

„Mám nový mobil, který na mě chrlí informace. Také se učím s iPadem,“ pyšnil se politik.Paroubek také sdělil, že nehodlá kandidovat do čela strany. „To spíš bude Petra kandidovat na post místopředsedkyně,“ zavtipkoval. Pak dodal, že v roli svého nástupce by rád viděl středočeského hejtmana Davida Ratha. Strana by se podle něj měla semknout, kandidáti by na sebe měli přestat útočit a měli by se zaměřit na pevné voličské jádro. On sám je ochoten podpořit takového kandidáta, který přijde s »pozitivní, rozvojovou, a ne ustrašenou vizí«.

Do studia ho doprovodila manželka Petra – celá v růžovém.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.