Jan Skopeček se zlobí na štáb seriálu Vyprávěj: Zradili mě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jan Skopeček se zlobí na štáb seriálu Vyprávěj: Zradili mě!

Jan Skopeček zuří. Od tvůrců Vyprávěj pociťuje velkou zradu.
Jan Skopeček zuří. Od tvůrců Vyprávěj pociťuje velkou zradu. (Aha! – Dan Černovský)

Úspěšný seriál České televize Vyprávěj sice k obrazovkám pravidelně láká davy diváků, i přesto má ale pořádnou vadu na kráse. Kromě nedávno uniklé informace o chystaném soudním sporu se zhrzeným režisérem prvních dílů se nyní zdá, že štáb retro seriálu neumí jednat s úctou ani s uznávanými herci! „Zachovali se ke mně příšerně!“ zlobí se například Jan Skopeček (84).

„V životě jsem už zažil hodně, ale takovou neúctu opravdu ne. Sami mi zavolali, sami mi nabídli roli. Já souhlasil a poprosil produkci, aby mi poslala scénář. Na natáčecí dny jsem žádnou jinou práci nebral a jen jsem čekal, až se někdo ze seriálu ozve,“ vypráví herec populární již od dob svého účinkování ve slavných Třech chlapech v chalupě. Reakce od tvůrců seriálu se ale už nedočkal.

„Nezavolali, neomluvili se, ani ten scénář neposlali, ale pak jsem zahlédl, že tu roli zahrál někdo jiný. Chápu, že jsem se někomu nemusel líbit, ale je přece slušnost, když už mě angažovali, aby mi někdo dal vědět, že se mnou už nepočítá,“ dodává Skopeček, který po této skutečnosti bude jakoukoliv nabídku z České televize velmi zvažovat.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.