Policie: George Michael řídil zfetovaný! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Policie: George Michael řídil zfetovaný!

Fotografie
Fotografie (internal)

Zpěvák George Michael před měsícem neboural kvůli únavě ani nedbalosti. Zfetoval se nebo opil na akci homosexuálů. Alespoň to tvrdí britská policie.

Ta včera obvinila popového zpěváka George Michaela z přechovávání marihuany a z toho, že řídil pod vlivem drog nebo alkoholu. Zpěvák počátkem července naboural do provozovny fotolabu v severní části Londýna. Policie ho pak zatkla a na kauci propustila.

Soudní slyšení je naplánováno na 24. srpna.

Červencová nehoda se podle britského tisku stala v noci, kdy se konal festival homosexuálů, k nimž se zpěvák otevřeně hlásí. Sedmačtyřicetiletý Michael prý ztratil kontrolu nad svým vozem Range Rover a naboural do rohového domku, v jehož přízemí je fotolab. Nedaleko od místa nehody zpěvák bydlí.

George Michael byl loni vyšetřován, protože se jeho auto srazilo s přívěsem od traktoru, byl ale propuštěn na svobodu. V roce 2007 přišel na dva roky o řidičský průkaz poté, co se přiznal k řízení pod vlivem drog.

Čtěte také:

George Michael: Naboural. Byl opilý?!

Nový milenec zpěváka George Michaela: Je to český prostitut! Ten, kterého věznili na Kubě!

Homosexuální přítel George Michaela: Dal mu kopačky!

Zpěvák George Michael sbalil řidiče náklaďáku a… Sex v parku!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.