Zvládá Matonoha roli otčíma? Nevlastní synek je drzoun! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zvládá Matonoha roli otčíma? Nevlastní synek je drzoun!

Lucie Benešová se synem Luciánem a mladším Štěpánem na fotografii před dvěma lety.
Lucie Benešová se synem Luciánem a mladším Štěpánem na fotografii před dvěma lety. (Alexandr Malachovský, Dalibor Puchta)

Hvězda Comebacku Tomáš Matonoha (38) si doma občas pěkně užije! Nevlastní syn Lucián (13), jehož má jeho manželka Lucie Benešová (35) z prvního manželství s Filipem Blažkem, je pěkně oprsklý!

Hvězda Comebacku Tomáš Matonoha (38) si doma občas pěkně užije! Nevlastní syn Lucián (13), jehož má jeho manželka Lucie Benešová (35) z prvního manželství s Filipem Blažkem, je totiž pěkně oprsklý!

„Když mu začnu něco vysvětlovat, po vteřině mi odpoví, že už to ví – a líp,“ postěžovala si na syna Luciána časopisu Rytmus života herečka Lucie Benešová, známá například z novácké Ordinace v Růžové zahradě. Toho má z prvního manželství s hercem Filipem Blažkem, vychovává ho však se současným manželem Tomášem Matonohou, s nímž má pětiletého syna Štěpána.

Občas jim přerůstá mu přes hlavu. „Jestli někomu chybí sebevědomí, tak Lucián ho má nad hlavu,“ kroutí hlavou bez okolků jeho matka. „Dospělý žasne, jak dokáže poradit i odborníkům – když k nám přijde pán, co opravuje patnáct let počítače, Lucián mu s klidem řekne, co dělá špatně a úplně vážně! Má štěstí, že mu hodně věcí prochází,“ uzavírá.

Lucián ale podle všeho už narazil ve škole. I když už Benešová nechtěla říct, co její synek provedl, bude nejspíš »známá firma«.

Tomáš Matonoha s Lucií Benešovou.

ČTĚTE TAKÉ:

Hvězda Comebacku na kolenou - Matonohu sebrala zásahovka!

Etzler, Matonoha a Janečková: Pracují v bordelu!

Liška a Matonoha opět spolu!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.