Hvězdy na premiéře Kajínka: Módní peklo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hvězdy na premiéře Kajínka: Módní peklo!

Tatiana Vilhelmová možná chtěla své rty jen sladit s barvou zdí věznice Mírov, po nichž se dostal pravá Kajínek na čas na svobodu. Tu nechal režisér Petr Jákl vyrobit jako dort, jehož rozřezání se herečka s chutí chopila.
Tatiana Vilhelmová možná chtěla své rty jen sladit s barvou zdí věznice Mírov, po nichž se dostal pravá Kajínek na čas na svobodu. Tu nechal režisér Petr Jákl vyrobit jako dort, jehož rozřezání se herečka s chutí chopila. (Karel Kopáč)

Ačkoliv premiéra filmu o doživotně odsouzeném Jiřím Kajínkovi sklidila úspěch, o oblečení mnohých hostů slavnostní párty se to říct nedá.

..

Hned po skončení premiérových projekcí filmu Kajínek se celebrity i protagonisté přesunuli na afterparty do Občanské plovárny. A zatímco mnozí z VIP hostů vypadali skvěle, někteří to s oblečením příliš neodhadli.

Například »ulítlá« herečka Kateřina Hrachovcová-Herčíková s rozvernými culíčky neustoupila ze svého bláznění ani v pětatřiceti letech. Na premiéru si vzala podivuhodnou bílou kombinézu připomínající spíš svěrací kazajku, přes to koženou bundu a pod paži plyšovou kachnu. Tou možná chtěla režisérovi Petru Jáklovi naznačit, že celý film není nic jiného, než jen novinářská kachna.

V zajímavém oblečení dorazila i herečka Eva Jeníčková a režisér Viktor Tauš. Že zrovna nešli z ryb ani z hub ale na párty napovídaly jen Eviny vysoké podpatky. Lecjaký tramp by jim ale bundy v army stylu záviděl.

Svým zjevem nebodovala ani Tatiana Vilhelmová, která ve filmu hraje advokátku Kláru Slámovou. Její šaty na tenká ramínka zdeformovaly Tatianin dekolt, světle zelenou barvou na těle vůbec nevynikly a navíc nezvýraznily hereččinu vytvarovanou postavu. Až příliš výrazné však byly Vilhelmové rty. Rudá v obrovském nánosu působila na její tváři vulgárně a nápadně připomínala make-up ala Marfuša. Třeba tím jen ale chtěla vzdát hold kinematografii v Rusku, odkud její kolega Lavroněnko pochází.

Zklamala i Dáda Patrasová. Jindy vkusná, tentokrát vyrazila v kostýmku s růžovým vzorem krokodýlí kůže. Vypadala v něm alespoň o deset let starší.

ČTĚTE TAKÉ:

Premiéra roku - Filmový Kajínek Lavroněnko: Chtěl jsem sex s Vilhelmovou

Skutečný Kajínek film neuvidí - Věznice si to nepřeje!

Kajínka přivedli na premiéru v poutech!

Lidé: Kajínek je nevinný!

6. 8. 2010, 8:00

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.