Moderátorky VIP zpráv Ivana Gottová a Martina Gavriely: Jedna sází na přirozenou krásu, druhá si musí vypomáhat | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Moderátorky VIP zpráv Ivana Gottová a Martina Gavriely: Jedna sází na přirozenou krásu, druhá si musí vypomáhat

Ivanka Gottová má život o hodně jednodušší než její kolegyně Gavriely. Je krásná přirozeně.
Ivanka Gottová má život o hodně jednodušší než její kolegyně Gavriely. Je krásná přirozeně. (Marek Pátek, Petra Clinic)

Na hlavu moderátorky »primáckých« VIP zpráv Ivanky Gottové se snesla po jejích prvních televizních výkonech vlna kritiky - narozdíl od její kolegyně Martiny Gavriely, která vyšla jako televizní začátečnice ze srovnání se svou slavnější kolegyní o hodně lépe. Ve srovnání nestrojené přirozené krásy má ale jednoznačně navrch.

..

Jak Martina Gavriely, tak Ivanka Gottová jsou bezpochyby krásné ženy. Jedna z nich je ale krásná přirozeně, zatímco druhá si musí ke kráse trochu vypomáhat - nemůže se vyhnout řadě zkrášlovacích procedur a liposukcí.

A Ivanka? Mimo rovnátek, kvůli nimž si vyslechla nejednu narážku za sykavky, je i po dvou dětech Ivana nestrojeně atraktivní. Žádná umělá ňadra, nastavené vlasy nebo liposukce. Spíš než v posilovnách tráví čas starostí o dcery a manžela Karla Gotta.

Zato kolegyni Gavriely dá její krása o něco víc práce. Jak sama přiznala, do zkrášlovacího salonu Petra Clinic ve Vodičkově ulici chodí pravidelně. Zde jí provedou bezbolestnou radiofrekvenční liposukci, diamantovou mikroabrazi nebo laserovou masku na omlazení pleti a vyhlazení vrásek. Následně si Martina zacvičí v termálním stroji, který je jediný v Evropě a umí udržovat krásnou pleť, zpevňuje svalstvo a zároveň zrychluje metabolismus tuků. Ačkoliv si Gavriely všechny procedury, které jsou nejen bezbolestné, ale také velmi příjemné, pochvaluje, těžko říct, jestli by se i bez nic cítila vedle atraktivní Ivanky dobře.

Martina Gavriely má jiný recept na krásu. Liposukci, diamantovou mikrobrazi a cvičení v termálním stroji.

ČTĚTE TAKÉ:

Souboj ve VIP zprávách - Sex vyhrává nad Gottem!

Po týdnu s Gottovou premiéra Martiny Gavriely - Nejdřív sex a pak… Úporné bolesti břicha!

Ivana Gottová včera poprvé ve VIP Zprávách na Primě: Raději to pustili ze záznamu!

Takhle se svléká Gavriely! Naučí to i Gottovou?

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.