Iveta Bartošová a Jiří Pomeje: Definitivní krach manželství! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Iveta Bartošová a Jiří Pomeje: Definitivní krach manželství!

Iveta Bartošová a Jiří Pomeje. Jejich manželství je u konce.
Iveta Bartošová a Jiří Pomeje. Jejich manželství je u konce. (Aha! – Martin Hykl)

Tragikomedie manželství zpěvačky Ivety Bartošové (44) a Jiřího Pomejeho (45) dospělo k dalšímu zlomovému bodu! Iveta totiž v pondělí podala definitivní žádost o rozvod a zprvu i zrušila natáčení obnoveného pořadu Nikdo není dokonalý, kde měli nadcházející sobotu společně s Jiřím vystoupit. Dokonce vyhodila i svého manažera a mecenáše Pavla Páska, Pomejeho kamaráda, který do ní za poslední dobu nainvestoval pořádný balík peněz.

O soukromí Ivety Bartošové nikdo neví, co si má myslet. Těch názorových veletočů už bylo tolik... Přesto je jistý jeden fakt – Iveta podala žádost o rozvod a tentokrát prý už couvnout nehodlá. „Je to pravda. Iveta podala v pondělí žádost o rozvod. Nevím, co se stalo. Jirka už tam nebydlí. Má vlastní podnájem. Ten jsem mu zařídil,“ potvrdil deníku Aha! Ivetin manažer Pásek.

Respektive, jak sám dodává, teď už asi minulý manažer. „Nevím, co se mnou teď bude, ale jelikož jsem Jirkův kumpán, tak asi její manažer už nebudu. Ale s Ivetou jsme se dohodli, že mi část mých peněz, které jsem do ní investoval, vrátí,“ dodává důvěřivý milionář, který společně s Jiřím Krampolem oživuje pořad Nikdo není dokonalý v televizi Prima. Právě v něm měli Iveta s Jiřím v sobotu vystoupit a zpěvačka se poprvé po odtučňovací kúře měla objevit na veřejnosti a před televizními kamerami.

Jenže Iveta cukla a rozhodla se, že s rozvádějícím se manželem před kameru nevystoupí. „Volala nám Iveta Bartošová, že dorazí jen pokud tam nebude její manžel. Na to jsme přistoupili. Pokud ale nedorazí, hrozí jí velká finanční sankce,“ sdělil deníku Aha! zdroj z Primy, který ale jedním dechem dodává, že s ní už nikdo nepočítá. Ani producent Pásek ne. „Hledáme někoho jiného na natáčení,“ přiznává.

Co se rozvodu týče, skoro jako přes kopírák se opakuje situace z loňského roku, kdy se před Vánocemi Jiří za přímého přenosu médií s Ivetou rozešel, bydlel jako bezdomovec a lákal ji zpátky do své náruče přes stránky novin, kde sliboval nekonečnou lásku. Pár se nakonec skutečně usmířil za dramatických okolností, kdy Jirka Ivetu v únoru údajně zachraňoval před sebevraždou.

Slepený vztah tak vydržel zhruba šest měsíců. Za tu dobu manželé čelili nejen kritice výchovy Ivetina syna Artura (14), ale i ztrátě bydlení. Na zpěvaččinu vilu v PrazeUhříněvsi byla totiž uvalena exekuce, Iveta však tvrdí, že jí naopak banka navýšila hypotéku a chystá se dům zrekonstruovat.

Zpěvačka se svým manažerem a mecenášem Pavlem Páskem.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.