Zpěvák Habera: Paľo, ulítly ti vlasy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zpěvák Habera: Paľo, ulítly ti vlasy!

Haberův vlasový porost rychle mizí.
Haberův vlasový porost rychle mizí. (Aha! – Martin Přibyl, Martin Hykl)

Obávaný porotce Talentmanie Paľo Habera (48) prohrává boj s matkou přírodou! Jeho dříve bujný vlasový porost totiž mizí rychlostí blesku. Slovenský zpěvák přezdívaný pro svoje nevybíravé komentáře »kat« ale našel způsob, jak se s problémem popasovat!

Zatímco většina mužů řeší kouty a počínající plešatost tím, že vlasy úplně shodí, Habera sází na ofinku, která nedostatek porostu hravě zakryje. Sám si totiž dobře uvědomuje, že dobrý účes je v showbyznysu důležitý.

„Tvůj účes a celková vizáž dostane fanynky do varu,“ řekl před časem finalistovi Česko Slovenské SuperStar Miro Šmajdovi. A sám se podle toho řídí na každém kroku. Jen na povětrnostní vlivy je Habera krátký.

Stačí, aby zafoukal vítr, a úzkostlivě skrývané tajemství je náhle prozrazeno – vlasy jdou z čela a zpěvákovy fanynky rázem odhalují krutou pravdu – jejich idol povážlivě plešatí...

Porotce Talentmanie se plešatost snaží maskovat ofinou.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.