Zamilovaná zpěvačka Bílá a její přítel Petr Makovička - Lucie, tvůj milenec má dluhy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Zamilovaná zpěvačka Bílá a její přítel Petr Makovička - Lucie, tvůj milenec má dluhy!

Fotografie
Fotografie (internal)

Nový přítel zpěvačky Lucie Bílé (44), rozvedený statný svalovec Petr Makovička (33), je podle informací deníku Aha! zadlužený až po uši! Se svou exmanželkou Klárou si totiž vzali hypotéku na byt za několik milionů korun! A tu teď provozní baru Krásný ztráty, který vysokými příjmy rozhodně neoplývá, bude muset splatit! Deníku Aha! to prozradil Makovičkův blízký přítel.

Makovička byl se svou první manželkou Klárou ženatý pouhý rok. Ještě před svatbou spolu bydleli v malém bytě na Novodvorské. Vzhledem k tomu, že spolu plánovali rodinu, koupili si nový, velký byt v hodnotě přes tři miliony korun. Ten si ale spolu ani pořádně neužili. Makovička brzy poznal slavnou zpěvačku a od manželky odešel.

„Když spolu ještě byli, spláceli hypotéku společně. Takový byl jejich plán. Teď, když se rozvedli, tak se ten byt snažili prodat. Ale vypadá to, že tam Klára zůstane a hypotéku bude splácet Petr,“ prozradil deníku Aha! zdroj z Makovičkova okolí.

Na nákladný život po boku Bílé Makovičkovi tak zřejmě nezbude. Pokud s ní bude chtít držet krok, pozvat ji na večeři, koupit pěkný dárek nebo financovat dovolenou jako tu současnou u Jaderského moře v Chorvatsku, bude ho Lucie muset dotovat...

Nebo se snad sama Bílá rozhodla, že za něj hypotéku bude platit? „Petr na tom finančně není bůhvíjak dobře. Když si tu hypotéku brali, museli se s Klárou dost uskromnit. Přestali i chodit do společnosti. Ale třeba se mu v baru teď začalo dařit,“ zapřemýšlel náš zdroj.

Ve vztahu s první manželkou byl prý Makovička spíše »podpantoflák«. „On to tak měl vždycky. Holka si ho skoro pokaždé předělala k obrazu svému. Také Klára byla tou hlavou rodiny. Proto mě i jejich rozvod tak překvapil. Ale musím říct, že u žen měl Petr úspěch často. Na něj pořád letěly,“ dodává Makovičkův kamarád.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.