Milionář Červín - Žaloba kvůli podvodu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Milionář Červín - Žaloba kvůli podvodu?

Idylka skončila. Červín a Kautmanová spolu nyní válčí u soudu.
Idylka skončila. Červín a Kautmanová spolu nyní válčí u soudu. (TV Nova)

Poté, co se milionář Michal Červín (40) z reality show Vem si mě! začal potýkat s exekucí pro neplacení výživného na dceru, kterou má s »vítězkou« soutěže Barbarou Kautmanovou (32), má další potíže se soudem!

„Podali jsme trestní oznámení o skutečnostech nasvědčujících, že došlo ke spáchání trestného činu. Paní Kautmanová má auto, které v rámci vypořádání napsal pan Červín na ni. Ale zjistilo se, že ačkoliv je paní Kautmanová vlastníkem toho vozu, banka k němu má zástavní právo. To znamená, že některý z předchozích vlastníků toho automobilu jej profinancoval,“ řekla deníku Aha! koncipientka právničky Kautmanové Eva Růžičková.

„Podáváme tedy trestní oznámení na bývalého majitele. Píšeme tam ale o i tom, že máme povědomí, že pan Červín v době, kdy to auto převáděl na paní Kautmanovou, věděl o tomto právním problému a neřekl jí to,“ vysvětluje Růžičková. Červín, který šel do reality show hledat lásku, nakonec našel jen samé trable a u soudu stráví ještě drahnou chvíli.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.