Iveta Bartošová: Půjdu donaha! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Iveta Bartošová: Půjdu donaha!

Iveta Bartošová se před objektivy fotoaparátu postaví nahá někdy na podzim.
Iveta Bartošová se před objektivy fotoaparátu postaví nahá někdy na podzim. (Aha! – M. Hykl, A. Malachovský, D. Puchta, ara)

Iveta Bartošová (44) se objeví v celé své nahé kráse na titulní straně pánského časopisu Playboy! Podle tvrzení jejího manžela Jiřího Pomejeho to nebude kvůli současné nouzi o peníze, ale kvůli prestiži. Jaká náhoda.

..

„Nejde jí o prachy!“ trvá na svém Pomeje, který byl u prvních jednání s šéfredaktorem Vlado Olexou.

„Oni dali nabídku, ale není taková, která by odpovídala našim požadavkům,“ dodává manžel Bartošové. Proslýchá se, že za erotické snímky by Iveta chtěla vyinkasovat okolo milionu korun, což by jí na nějaký čas vytrhlo finanční trn z paty.

„Zatím se k tomu nechci vyjadřovat, ale tuto informaci rozhodně nepopírám,“ říká Olexa. Bartošová by tak měla být vánočním dárečkem pod stromečkem pro pány, kteří hledají potěchu na lesklých stránkách magazínu.

„Když tam mohla být Crawfordová, Švandová, Bočanová, Verešová a Hrubešová, tak proč ne Iveta. Vždyť je krásná. Nebude fotit porno, ale hezké umělecké fotky,“ tvrdí Pomeje.

Štaidl se obul do Bartošové: Tvoje »péče« Artura ničí!

Jen s těžkým srdcem hudební skladatel Ladislav Štaidl (65) sleduje, jak dospívá jeho syn Artur (13). Ten žije se svojí matkou Ivetou Bartošovou (44) a Jiřím Pomejem (45).

„Vídám ho jenom zřídka. Ale i tak vím, že je to vnímavý a chytrý kluk. Má hudební sluch i talent na jazyky, ale doma ho odloží k počítači, kde hraje všechny ty agresivní hry,“ postěžoval si Štaidl.

„Náš vztah je zdeformovaný. Není divu, když mu Iveta tvrdila, že jí ho chci ukrást. Lásku ke mně v něm úplně vygumovala,“ pustil se producent do matky svého syna v pořadu Pressklub na Frekvenci 1.

S odstupem času Štaidl zhodnotil i svoje rozhodnutí stát se »na stará kolena« počtvrté otcem. „Bylo nezodpovědné udělat si dítě v 51 letech, navíc se zpěvačkou – protože umělkyně dají až na výjimky vždycky přednost kariéře,“ uvedl hitmaker.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.