Ladislav Štaidl o Arturovi: Bojím se o jeho budoucnost, hraje agresivní hry a je vedený k tomu, aby mě nenáviděl | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Ladislav Štaidl o Arturovi: Bojím se o jeho budoucnost, hraje agresivní hry a je vedený k tomu, aby mě nenáviděl

Ladislav Štaidl po dlouhé době promluvil o výchově Artura.
Ladislav Štaidl po dlouhé době promluvil o výchově Artura.

Po dlouhém mlčení se Ladislav Štaidl (64) otevřeně vyjádřil, co si myslí o výchově syna Artura (13) v péči jeho bývalé partnerky Ivety Bartošové (44). A za rámeček si tohle zpěvačka rozhodně nedá!

Producent v důchodu, jak sám sebe Ladislav Štaidl nazývá, přijal pozvání do pořadu Pressklubu rádia Frekvence 1 a když přišla řeč na výchovu syna Artura, kterou má teď v rukou jeho bývalá partnerka a zpěvačka Iveta Bartošová, nebral si žádné servítky.

„Velké starosti mi dělá můj třináctiletý syn Artur, kterého jsem viděl teď vlastně poprvé po deseti měsících,“ začal vážným tónem Štaidl a přestože byl rád, že je na tom jeho synek psychicky dobře, z jeho životního stylu v péči Bartošové byl hodně rozladěný. „Když chodil ke mně, věnoval se hodně hraní na nástroje i rozvíjení jazyků, učil se anglicky. A teď po těch deseti měsících jsem zjistil, že všechno zapomněl a jeho hlavní náplní dne je teď sedět u počítače a hrát agresivní hry,“ zoufá si Štaidl.

Celý problém podle něj nespočívá v tom, že by ho syn nechtěl vidět sám od sebe, ale v tom, že je k nenávisti k otci podněcován jeho matkou. „Iveta ode mně utekla, když mu byl rok a půl, takže většinu života vyrůstal především ve vlivu své matky, která se systematicky snažila o to, aby ke mně neměl takový vztah. Takže z toho je chudák hodně zdeformovanej. Navíc byl živený neustále v myšlence, že ho chci ukrást, což nikdy nebyla pravda. Naopak jsem se snažil, aby si Iveta vytvořila novou rodinu, v níž bude Artur šťastný,“ rozvášnil se v rozhlasovém studiu.

Podle Štaidla se ovšem obrátí všechno proti Bartošové. „Bojím se, že si to za pár let srovná v hlavě a bude svojí mámě hodně vyčítat, že ho ode mně oddělila a absolutně ho nepřipravila do života. Nemůže se pořádně rozvíjet, když jeho nynější rodiče sami řeší velké existenční problémy,“ neopomněl si během rozhovoru rýpnout do horentních dluhů Pomejeho i Bartošové, na jejíž dům byla uvalena exekuce.

Deset měsíců žije Artur se svou mámou Ivetou Bartošovou a jejím manželem Jiřím Pomeje. Podle Ladislava Štaidla ale synovi moc tato rodina neprospívá.

„Když byl Artur se mnou, věnoval se hudbě a jazykům, teď všechno zapomněl a hraje jen agresivní počítačové hry," lametuje producent.

ČTĚTE TAKÉ:

Ladislav Štaidl: Nejdřív ztratil Artura - Teď přišel o druhého syna

Boj o malého Artura (13) - Sociálka Bartošovou už odepsala!

Iveta Bartošová: Už se stěhuje! Svatební šaty šly jako první…

Kapesné pro Bartošovou: 130 000 Kč měsíčně!

Iveta Bartošová - Exekutor jí prodává dům nad hlavou!

Bartošová hubne na klinice a Artur drží párkovou dietu!

Oteklá Iveta Bartošová na léčení - Hulí doutníky a cpe se!

Prohraný soud plný špíny: Artur potřebuje dozor, Iveta není vyléčená alkoholička!

Foto Marek Pátek, David Kundrát, Martin Hykl

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.