Dara Rolins hodinu po příletu z Bulharska: Zběsilá jízda Prahou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dara Rolins hodinu po příletu z Bulharska: Zběsilá jízda Prahou!

Svítí červená, auto jede...
Svítí červená, auto jede... (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl)

Zpěvačka Dara Rolins (37) prožila ihned po příletu z dovolené v Bulharsku další drama na silnici. Vůz, kterým se vezla z Ruzyně do Dejvic a který řídil přítel její kamarádky Simony Krainové Karel Vágner mladší, porušil hned několik dopravních předpisů, tím nejzávažnějším byla velmi riskantní jízda na červenou!

Dara přiletěla na Ruzyň v půl páté odpoledne a ihned se schovala do VIP salonku. Tam na ni už čekala Simona Krainová se svým partnerem, synem textaře Karla Vágnera Karlem. Přestože byla Dara na dovolené v Bulharsku se svou manažerkou a dcerkou Laurou, ke Krainové odjela bez nich.

A jízda to byla opravdu zběsilá. Vágner, který seděl za volantem, během několikakilometrové jízdy porušil snad všechny předpisy silničního provozu: Jel nepřiměřenou rychlostí, ani nectil červenou na semaforu, takže i chodec na přechodu musel uskočit. Rozhodně také nepřizpůsobil svou jízdu povrchu vozovky. Celou cestu jim totiž pršelo a vozovka byla mokrá a kluzká.

Po příjezdu ke Krainové obě dvě vyskočily z terénního vozu Karla Vágnera a schovali se za dveřmi Simonina bytu...

Daru vezl z letiště přítel Simony Krainové Karel Vágner. A udělal hrubý dopravní přestupek. Za jízdu na červenou se uděluje pokuta 2500 Kč a odečítá se 5 bodů.

Simona s Darou vycházejí z VIP salonku ruzyňského letiště.

Azyl našla Dara Rolins u svojí kamarádky Simony Krainové.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.