Manžel Bartošové Jiří Pomeje: Natočí film o mafii! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Manžel Bartošové Jiří Pomeje: Natočí film o mafii!

Jiří Pomeje je ideálním kandidátem na roli mafiánského bosse (na snímku s Ivetou Bartošovou).
Jiří Pomeje je ideálním kandidátem na roli mafiánského bosse (na snímku s Ivetou Bartošovou). (Aha! – Marek Pátek)

Manžel zpěvačky Ivety Bartošové (44) Jiří Pomeje (45) jde z bláta do louže. Přestože má na krku ještě skoro šedesátimilionový dluh, který nesplácí, už za pár měsíců se chystá produkovat další film. „Začne se natáčet na podzim. Mělo by se jednat o snímek z mafiánského prostředí,“ svěřil se deníku Aha! Pomeje. Před takovou látkou by se ale měl mít na pozoru!

Díky filmu se chce zbavit závazků. „Musím splatit své dluhy!“ vysvětluje Pomeje, proč se vrací do stejné branže, ve které před lety s projektem Andělská tvář totálně pohořel. Nový film bude financovat Pomejeho nejlepší kamarád a několik posledních let také jeho největší mecenáš Pavel Pásek.

A přestože Pomeje zatím scénář nového filmu tají, deník Aha! se pokusil odhadnout, jak by asi takový »biják« mohl vypadat. „Každý poctivý tvůrce se snaží důvěrně seznámit s prostředím, o němž jeho snímek pojednává,“ smějí se filmoví odborníci. Bude se tedy v nejbližších měsících Pomeje seznamovat důvěrně s pražským podsvětím?

Minimálně je to v jeho zájmu. Žádná zločinecká organizace nemá ráda, když se její praktiky objevují ve filmech, a tak by měl kontroverzní manžel Ivety Bartošové vědět, jaký soupeř proti němu stojí a jak by se mu za film mohl mstít.

Možná by bylo lepší, kdyby Pomeje natočil vlastní životní příběh. Koho by totiž nezajímalo, jak člověk, který si již několik let nevydělal ani korunu, může žít na tak vysoké noze, jako právě Pomeje?

Drahé doutníčky, luxusní boty a obleky za desítky tisíc korun, každý rok dovolené za statisíce a také svatba století se zpěvačkou Ivetou Bartošovou (44), o které se mluví ještě několik let po ní. Zkrátka okázalý životní styl, který věřitele zkrachovalého podnikatele stále dokola iritují.

Co by mohl sám Pomeje hrát podle Aha!

  • Mafiánského pohůnka, který obchoduje s »bílým masem«. Vždyť před lety Pomeje svlékl manželku Michaelu Kuklovou pro Playboy a když se dal dohromady s Bartošovou, opět ji přinutil ukázat fotografům prsa.
  • Sňatkového podvodníka, který si nabrnkne bohatou nevěstu, aby se zbavil dluhů. Koneckonců, s Ivetou to Pomejemu skoro vyšlo...
  • Finančního poradce, který mafii zpronevěří její peníze v touze natočit si svůj vlastní film, na který se ale vůbec nedá koukat.
  • Prostě jen Pomejeho! Takovouhle figurku totiž jen tak nějaký scenárista nevymyslí...

 

 

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.